Jump to content

MOLDOVA UCRAINA

Recommended Posts

Posted

Salutare ! sunt nou pe forum , dar incerc sa obtin informatii noi de actualitate pe 2011 si sper sa reusesc si sa fie de ajutor si pentru alti.

Am cateva intrebari :

1. Nu sunt firma care sa se ocupe de transport - tip comert( cine stie cum se face la Dragonul Rosu la Bucuresti ) pana in Moldova sau Ucraina ?

2. In ceea ce priveste comertul poate sa spuna cineva , care este cel mai apropiat supermarket din Moldova sau Ucraina , avand in vedere ca se trece vama la Giugiulesti si o lista cu produse care le-ati cumparat si sunt bune .

3. In ceea ce priveste turismul , chiar as fi interesat sa obtin ceva oferte pentru Moldova sau Ucraina , avand in vedere faptul ca nu am ajuns niciodata acolo. Cu siguranta nu cred ca sunt singurul care ar vrea sa petreaca ceva timp liber cu costuri minime .

Astept comentarii pe forum si poate ma anunta cineva si pe mine cand pleca in Moldova sau Ucraina , poate ne cuplam la un drum .

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.