Jump to content

Producem Usi interioare (montam)


Valeriu Deceanu
 Share

Recommended Posts

DECO STIL FOREST este o societate prezenta activ in sectorul lemnului ,productie usi,ferestre din lemn masiv si care cunoaste, datorita experientei acumulate in timp, toate secretele, toate posibilitatile pe care acest material, lemnul, le ofera in realizarea unei case confortabile, primitoare, calde si sigure.Firma noastra are o lunga experienta in domeniul productiei, montajului usilor si ferestrelor din lemn, cu precadere in domeniul binalelor. Echipa noastra, formata din mesteri tamplari, specialisti in lemn, cu un inalt profesionalism si maxima seriozitate, este in masura sa initieze orice tip,model de usa din lemn masiv. Simtul artistic si cele mai avansate criterii profesionale sunt punctul nostru forte si constituie baza unor rezultate garantate.

VA ASTEPTAM SA VA CONVINGETI DE CALITATEA PRODUSELOR NOASTRE

163707_149060151815044_146835005370892_233879_4817061_n.jpg

Cunoasterea lemnului si a caracteristicilor sale permite o alegere justa a esentelor, a materialelor de tratare si finisare, adecvandu-le exigentelor dumneavoastra. Pentru orice destinatie a incaperii Dvs. oferim tipuri diferite de modele si finisaj: lacuri,baituri. Interventiile noastre sunt facute sa raspunda celor mai variate exigente de rafinament si eleganta, de protectie si de durata.

Contact

SC DECO STIL FOREST SRL GALATI

Address : B-dul:COSBUC , nr. 257 in incinta Societatii PROD VIN ALCOOL

E-mail : decostilforest@yahoo.com

TELEFON MOBIL :0742015138

FAX : 0336810571

PERSOANA DE CONTACT: dir. CAVAL MARICEL

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.