dcp100168 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Daniela Gyorfi şi-a găsit naşi la GalaţiCîntăreaţa Daniela Gyorfi e însărcinată în 34 de săptămîni, aşa că mai are puţin şi dă naştere primului său copil pe care şi l-a dorit atît de mult, o fetiţă. „Abia aştept să nasc. Mă mişc din ce în ce mai greu… Mîine (astăzi - n.r.) mă duc la clinica privată unde voi naşte, pentru a vedea rezerva şi a pune la punct ultimele detalii despre naştere cu doctoriţa mea. Mi-e puţin cam frică de cezariană şi de anestezie, dar o să trec cu bine peste asta. Abia aştept să-mi ţin fetiţa în braţe şi să văd cu cine seamănă“, a spus Gyorfi pentru Showbiz.ro. Cîntăreaţa şi-a găsit deja naşi pentru fetiţa ei, nişte oameni de afaceri din Galaţi. Naşa o va scoate din spital cu copilul şi se va îngriji ca micuţei să nu-i lipsească nimic. Pentru naşterea care se apropie, Gyorfi va scoate din buzunar aproximativ 5.000 de euro, din care 3.000 pentru spitalizare şi cezariană, iar restul pentru cele necesare noului născut acasă şi la spital.http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=fapt_divers&s_id=97694
Recommended Posts