Jump to content

Se strâng semnături pentru grevă generală la nivel naţional

Recommended Posts

Posted

Se strâng semnături pentru grevă generală la nivel naţional

Liderul BNS, Dumitru Costin, spune că a fost deschis conflictul de interese la nivel naţional şi va începe strângerea de semnături pentru declanşarea grevei generale, întrucât sindicaliştii au negociat contractul colectiv de muncă la nivel naţional, iar Ministerul Muncii a refuzat înregistrarea lui. Costin, care a participat, marţi, la mitingul de protest de la Mioveni, a anunţat că a fost deschis conflictul de interese la nivel naţional şi că va începe strângerea de semnături pentru declanşarea grevei generale în condiţiile în care sindicaliştii au negociat contractul colectiv de muncă la nivel naţional, iar "Ministerul Muncii, cu ticăloşie, a refuzat înregistrarea acestui contract".

"Dar acest gest ne-a şi eliberat. Astăzi (n.r. - marţi) putem anunţa că BNS lansează, deschide oficial conflictul de interese la nivel naţional. Apoi, vom începe să strângem semnături pentru greva generală la nivel naţional. Aceasta este singura cale pentru a scăpa de nişte oameni care îşi demonstrează, pe zi ce trece, răutatea, încrâncenarea faţă de propriul popor şi incapacitatea de a conduce o ţară, iar protestul organizat de sindicaliştii de la Dacia reprezintă un mesaj pentru toţi lucrătorii din România, care trebuie să dea dovadă de solidaritate", a declarat Dumitru Costin.

La mitingul de protest de marţi, de la Mioveni, la care au participat 10.000 de oameni, majoritatea angajaţi ai companiei Dacia, dar şi angajaţi ai altor societăţi din industria auto şi sindicate din administraţie, educaţie şi sănătate.

http://www.mediafax.ro/social/costin-conflictul-de-interese-la-nivel-national-deschis-se-strang-semnaturi-pentru-greva-generala-7919571/

Posted

Asta e ca vorba aia cu prostul care arunca o piatra in balta si zece destepti n-o pot scoate...

Cind a fost de votat, astia au iesit alesi de bobor, si acum boborul se lupta sa ii dea jos... ca la urmatoarele alegeri, boborul sa aleaga tot cu c...ul si apoi sa se chinuie sa ii dea jos si p'aia...

Posted

Din istorie, am realizat ca trebuie sa ne fereasca Dumnezeu de o revolutie. Ce am avut noi, a fost o mica lovitura de palat. A murit Ceausescu si cateva mii de ingeri. Pentru justificare.

Posted

asta cam asa e .dar eu sper sa ramana in tara numai parlamentari si pensionari,ca cei mai tineri pleaca oricum din tara,ca astia ne fac sclavi in tara noastra,si atunci sa vad de unde mai au bani la buget.

Posted (edited)

Din pacate, marea majoritate suntem ROMANI. Plecam. Dar lasam acasa parinti si rude. Fie le trimitem bani, fie mai venim in vizita. Macar la cimitir. De aici vor castiga astia. Candva am fost si eu plecat. Am ramas cu mai putini bani decat daca stateam bland.

Edited by bosorogu'
Posted

Le convine cand oamenii pleaca!

Probabil spera sa nu revina si sa transforma Romania in PDLia

Nu vedeti! Tendinta blondelor de la guvernare e sa transforme tara asta intr-o statiune exclusivista doar pentru cei bogati!

Vor sa controleze totul si te trezesti ca la alegeri ies tot ei! Atunci va fi revolutie! Pariez!

Posted (edited)

Le convine cand oamenii pleaca!

Probabil spera sa nu revina si sa transforma Romania in PDLia

Nu vedeti! Tendinta blondelor de la guvernare e sa transforme tara asta intr-o statiune exclusivista doar pentru cei bogati!

Vor sa controleze totul si te trezesti ca la alegeri ies tot ei! Atunci va fi revolutie! Pariez!

Partea proasta este ca nu fac parte din exceptia care confirma regula! Si cine va putea face o revolutie? Fara SRI, SPP, STS etc., nu se va angaja nimeni. Iar astia sunt de fapt conducatorii. Nu vedeti? Peste tot reduceri, la ei, desi detin o mare caruta de bani, tot mai vor si, normal, primesc. Daca nu ar fi asa, nu ar primi.

Edited by bosorogu'
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.