Jump to content

O conductă de apă s-a spart în Micro 20


dcp100168
 Share

Recommended Posts

O conductă de apă s-a spart în Micro 20

O conductă de distribuţie a apei potabile din Micro 20 s-a spart, iar apa se scurge în pământ, în apropierea blocurilor, a semnalat un gălăţean care locuieşte în cartier. Potrivit acestuia, avaria s-a produs în zona imobilelor C6 şi C7, lângă mănăstirea de rit vechi. „Ţeava este spartă de vreo lună. Am sunat de mai multe ori la Apă Canal, dar nu s-a rezolvat nimic. Au venit, au tras apa cu pompele, au plecat, iar au venit şi tot aşa”, a spus riveranul.

Operatorul regional de distribuţie a apei potabile a confirmat cele sesizate de consumator. „Într-adevăr, avem o avarie la o conductă cu un diametru de 600 de milimetri, care alimentează cu apă mai multe blocuri din Micro 20”, a declarat, ieri, directorul tehnic-producţie de la Apă Canal, Niţă Podaru.

Conform aceleiaşi surse, echipele de intervenţie ale societăţii au efectuat ieri lucrări pregătitoare la conducta spartă, urmând să o repare în cursul zilei de astăzi. „Miercuri se va lucra efectiv la conductă. Echipa de lucru va încerca să execute reparaţia în presiune, fără să întrerupă alimentarea cu apă potabilă a consumatorilor deserviţi de conducta avariată”, a explicat Niţă Podaru.

http://www.viata-libera.ro/articol-O_conducta_de_apa_s-a_spart_in_Micro_20_2.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.