Jump to content

Numiri în funcţie la instanţele din Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Preşedinţi de secţie numiţi la Judecătoria Galaţi

În urma şedinţei de la Consiliul Superior al Magistraturii, Judecătoria Galaţi are preşedinţi de secţie. CSM-ul a aprobat numirea în funcţia de preşedinte al Secţiei civile a Judecătoriei Galaţi pentru judecătorul Alexandru Bleoancă, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 20 ianuarie 2011.

Tot pentru o perioadă de trei ani a fost numit şi judecătorul Dragoş-Iulian Beligan în funcţia de preşedinte al Secţiei Penale.

http://www.viata-libera.ro/articol-Presedinti_de_sectie_numiti_la_Judecatoria_Galati_2.html

Link to comment
Share on other sites

Violeta Păun, prim-procuror adjunct la Parchetul local Galaţi

Începutul anului 2011 a adus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi un nou prim-procuror adjunct, în persoana Violetei Păun, care a fost numită cu delegaţie în această funcţie. Procurorul Violeta Păun activează efectiv şi pe sectorul judiciar, participând la şedinţele din instanţele de judecată.

În acelaşi timp, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi pleacă trei tineri procurori, care abia şi-au încheiat stagiatura. Unul pleacă la Bacău, altul la Craiova şi altul la Bucureşti, în Sectorul 6.

http://www.viata-libera.ro/articol-Violeta_Paun_prim-procuror_adjunct_la_Parchetul_local_Galati_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Corina Iftode - la conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi

Pe 3 februarie, preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de eliberare din funcţia de prim-procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a doamnei Veronica Dumitrache. Totodată, preşedintele a semnat şi decretul de numire a ei în funcţia de judecător. Aşadar, de pe 8 februarie, când aceste decrete au fost publicate în Monitorul Oficial, Veronica Dumitrache este oficial judecător.

De conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi se va ocupa de acum doamna procuror Corina Iftode, şeful Secţiei Judicire, care este numită cu delegaţie prim-procuror al instituţiei.

http://www.viata-libera.ro/articol-Veronica_Dumitrache_-_din_procuror_judecator_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Şefi noi la parchetele gălăţene

* Ultimii numiţi – Emilia Negraia şi Niculaie Chirilă *

Aşa cum v-am anunţat recent, magistratul Veronica Dumitrache, care a ocupat până de curând funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, a lăsat liber postul respectiv pentru că, pur şi simplu, a dorit să fie judecător în loc de procuror. Dorinţa i s-a îndeplinit şi, astfel, a intrat în rândurile judecătorilor de la Tribunalul Galaţi.

În locul dumneaei, la cârma Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, în calitate de prim-procuror adică, a fost numită, cu delegaţie, Emilia Negraia, care, până la data de 15 ianuarie, a fost procuror criminalist la aceeaşi instituţie. Numirea a fost făcută pentru o perioadă de şase luni, urmând ca, în vară, Emilia Negraia şi posibilii alţi candidaţi la această funcţie să participe la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii.

În acelaşi timp, pentru funcţia de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a fost numit, tot cu delegaţie şi tot pentru şase luni de zile, procurorul Niculae Chirilă, care a activat până în prezent în cadrul aceleiaşi instituţii, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, ca procuror criminalist.

http://www.viata-libera.ro/articol-Sefi_noi_la_parchetele_galatene_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.