Jump to content

Licee gălăţene cu specializări noi în anul şcolar 2011-2012


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Licee gălăţene cu specializări noi în anul şcolar 2011-2012

Conform ultimei hotărâri din anul 2010 a Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP), mai multe şcoli din judeţul Galaţi au primit acceptul privind posibilitatea organizării unor clase cu noi profiluri sau specializări.

Astfel, Grupul Şcolar „Ovid Caledoniu” din Tecuci va putea organiza clase a IX-a destinate absolvenţilor de gimnaziu interesaţi să devină tehnicieni în gastronomie, Grupul Şcolar Corod va avea o nouă specializare, pentru tehnician în agricultură ecologică, iar Grupul Şcolar Cudalbi a primit aprobarea pentru clase de postliceal în domeniul agricultură. Este vorba despre tehnician protecţia plantelor, tehnician cadastru funciar-topograf şi maistru agronom. Viitorii absolvenţi de clasa a VIII-a vor putea alege şi specializările tehnician de comerţ sau tehnician proiectant CAD, de la Grupul Şcolar „Costache Conache” din Pechea.

Grupul Şcolar „Anghel Saligny” din Galaţi are aviz favorabil de la ARACIP pentru specializarea tehnician electromecanic şi pentru profilul Filologie - Ştiinţe naturale, precum şi pentru o clasă de postliceal (şcoală de maiştri) în domeniul mecanic.

De asemenea, cum am mai scris, Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” va putea organiza clase de gimnaziu şi de postliceal sanitar.

http://www.viata-libera.ro/articol-Institutii_de_invatamant_cu_specializari_noi_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.