Jump to content

Messi a fost amendat


mambo
 Share

Recommended Posts

Lionel Messi a fost amendat cu 2000 de euro de catre Federatia Spaniola de Fotbal dupa ce a aratat, sub tricoul de joc, un mesaj de felicitare la adresa mamei sale, informeaza presa iberica. Fotbalistul a prezentat camerelor de luat vederi urmatorul text: "Feliz cumple mami" (La multi ani, mami), imediat dupa ce a marcat un gol contra celor de la Racing Santander (meciul s-a incheiat 3-0).

Comitetul de Competitii din cadrul Federatiei Spaniole de Fotbal a luat decizia de a-l amenda pe Messi pe baza probelor video. Argentinianul va fi nevoit sa dea 2000 de euro din propriul buzunar pentru mesajul infatisat. De asemenea, atacantul a primit si un cartonas galben.

Conform jurnalistilor iberici, Lionel a incalcat un articol din regulament care precizeaza ca "ridicarea tricoului pentru a arata orice tip de publicitate, slogan, indiferent de continutul sau scopul acestei initiative" este interzisa.

De neinchipuit! eu vad altfel lucrurile: introducerea obligativitatii ridicarii tricoului pt a arata mesaje (decente) diferitelor persoane. asta ar motiva cumva jucatorii sa marcheze goluri. spectacolul ar avea de castigat. si nu numai.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.