Jump to content

Mai repede către mai bine


 Share

Recommended Posts

Ma gandesc la faptul ca un "uninominal" ar trebui sa stie tot ce misca in colegiul sau: de la spatii verzi' date=' la calitatea aerului, de la asfalt la vechimea conductelor de canalizare, de la nr. de cetateni la nr. de scoli, gradinite+ demografia si tendintele ei, de la nr. de hub-uri de pe ODC pana nr. de forumuri active si ISP din zona. Sa vezi atunci sustinere electorala...

[/quote']

Salut! Inca nu am in vedere o candidatura pe un colegiu uninominal, dar consider ca ceea ce a spus ultramarine corespunde cu ceea ce cred eu insumi ca ar trebui sa fie un politician. Deocamdata, vreau sa candidez pentru o pozitie de membru in candrul Consiliului Local Galati. Ma aflu aici pentru ca nu vreau sa fiu doar un numar pe o lista oarecare. Vreau sa merit voturile, vreau sa cunosc oamenii si oamenii sa ma cunoasca.

Mai multe despre mine, si despre felul in care vreau sa fac lucrurile sa mearga mai bine, puteti gasi aici.

Astept sugestiile voastre.

Link to comment
Share on other sites

Succes in cariera.

Dar:

1. Va rog sa nu folositi forumul pentru propaganda politica (deci va rog sa nu folositi sigle, imagini, sloganuri etc.).

2. Initiativele (trecute pe site-ul Dvs.) sunt laudabile dar modificarea unor OG/OUG se face in Guvern sau Parlament. Daca vreti un sprijin pentru o candidatura pentru CL ar trebui sa prezentati ceva mult mai "terestru" :)

Link to comment
Share on other sites

O să ajungeţi consilier mai repede decât v-aţi propus... chiar dacă nu local, ci judeţean!

DISPOZIŢIA Nr. 179 din 27 ianuarie 2011

Art.1. Se convoacă în şedinţă ordinară Consiliul Judeţului Galaţi pentru luni, 31 ianuarie 2011, orele 14.00, la sediul Palatului Administrativ din str. Domnească nr. 56, sala mare, cu următorul proiect al ordinii de zi:

1. Constatarea încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al doamnei Gampe-Crăciunescu Simona;

2. Validarea mandatului de consilier judeţean al domnului Pălimariu Florin Dan Emil;

...

Cât despre ideile de pe site-ul de prezentare, este evident că ele n-au ce căuta pe agenda preocupărilor unui consilier local/judeţean, decât pentru un eventual lobby în cazul vreunei discuţii cu unii miniştri/parlamentari.

Cu siguranţă, însă, gălăţenii aşteaptă altceva de la un consilier. "Răsfoiţi" acest forum şi veţi găsi zeci de idei excelente!

Link to comment
Share on other sites

"Răsfoiţi" acest forum şi veţi găsi zeci de idei excelente!

stai sa vezi cand mai intra el pe forumul asta.

le: ce-o fi pe capul d-nei Palimaru cand l-o vedea pe fii-su consilier judetean...21.gif

Edited by mambo
Link to comment
Share on other sites

Eram la curent cu proiectul de hotarare privind validarea mandatului meu de consilier judetean. Nu am deschis acest subiect pentru ca acest mandat este rezultatul activitatii mele desfasurate pina in anul 2008 - anul precedentelor alegeri locale. Nu cred ca vreunul din utilizatorii acestui forum stia ca sunt candidat la acea data.

Imi doresc in schimb ca viitoare mea candidatura din 2012 sa nu mai fie la fel, din acest punct de vedere. De aceea, voi mai intra pe acest forum, cat de des posibil, pentru ca eu cred ca aceasta noua (si prima, de altfel) pozitie publica nu m-a schimbat ca si persoana. Si mie imi place sa utilizez internet-ul, iar forumurile de discutii au fost si raman unul din locurile preferate unde imi petrec timpul on-line.

Cat priveste amploarea sau nivelul de aplicabilitate al ideilor prezentate pe site-ul meu, e drept ca aspectele concrete pot parea la prima vedere, dincolo de posibilitatile de abordare ale unui consilier local. Dar ceea ce vreau sa prezint si sa promovez este ideea de baza, anume ca toate lucrurile trebuie facute mai repede. Si aceasta idee se poate aplica la orice nivel, fie local, fie national. De exemplu, autorizatiile de constructie/certificatele de urbanism ar putea fi eliberate mai repede. Diversele situatii privind proprietatea care se rezolva la nivel local ar putea fi solutionate mai repede. Si exemplele ar putea continua.

Dar am retinut ideea de baza ca ar trebui sa-mi corelez amploarea proiectelor politice cu nivelul functiei pe care doresc sa obtin - in acest caz, consilier local. In cateva zile, o sa va propun o noua forma a acestui proiect, mai "terestru" :).

In prezent, studiez sectiunea care contine propunerile utilizatorilor forumului privind imbunatatirea administratiei locale. Mi s-a parut interesanta, de exemplu, ideea de a defini un brand al orasului (judetului?) Galati.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.