Jump to content

APATERM


AdiTZA
 Share

Recommended Posts

MA ENERVEAZA CRETINII DE LA APATERM (STRADA 1 DECEMBRIE 1918, BLOC A SCARA 3, PARTER), CARE LUNAR, DAU CATE O PETRECERE, DOUA, IN FUNCTIE DE CE SARBATOARE/SARBATORITI AU IN LUNA AIA, PETRECERE CARE INCEPE LA ORA 12:00-12:30 DUPA-AMIAZA SI SE TERMINA LA 16:00-16:30 CAND, PROBABIL SE TERMINA SI PROGRAMUL. ASTA AM OBSERVAT DE CAND M-AM MUTAT IN BLOC CU EI, ADICA, DE UN AN SI CATEVA LUNI. CE AS PUTEA FACE, SAU UNDE AS PUTEA SA-I RECLAM, PENTRU CA BAIETII SE AU BINE CU TOATA LUMEA. ADICA, DACA SUN LA POLITIE, N-O SA REZOLV NIMIC, SI O SA MAI AM SI PROBLEME CU EI CA LE-AM CHEMAT POLITIA, DACA SUN LA APATERM, AIA O SA SPUNA CA SE VOR OCUPA DE PROBLEMA...SI, CRED CA SE VOR ALATURA CHEFULUI, SI TOT ASA. CU EI NU TE POTI INTELEGE PENTRU CA DUPA RACNETELE DE PAHAR SI VESELIA DE CARE DAU DOVADA, NU SUNT TREJI. UNDE MAI PUI CA INCING NISTE HORE SI TROPAIE CA ELEFANTII DE VIBREAZA TOT BLOCUL. EU, DIN NEFERICIRE, STAU DEASUPRA LOR.

CAND AM INTRAT PE USA, SOTIA MI-A SPUS CA BAIATUL S-A TREZIT IMEDIAT CUM AU INCEPUT EI...SI ASTA DE FIECARE DATA, LA FIECARE PETRECERE.

Edited by AdiTZA
Link to comment
Share on other sites

te duci si decuplezi sigurantele :) de fapt le iei. Eu asa am facut cand am fost exasperat de un vecin drag si s-a facut subit liniste! :)

Daca au ajuns la faza aia, nu vor mai observa nimic. Curios este ca asa ceva interzicea gasca Ispas+Stratulat, pe timpuri.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.