Jump to content

Guvernul a plafonat salariile directorilor din companiile de stat


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Guvernul a plafonat salariile directorilor din companiile de stat

Guvernul a aprobat o ordonanta prin care indemnizatiile directorilor din companiile si regiile nationale de la nivel central si local vor fi plafonate in 2011 la nivelul celor din 2010, a anuntat premierul Emil Boc. Acesta a mai spus ca masura este valabila si in cazul membrilor din consiliile de administratie de la companiile de stat.

"Pentru anul 2011 se va mentine exact acelasi nivel al indemnizatiilor pentru sefii de companii de nivel local si national si pentru indemnizatiile din consiliile de administratie la societatile si companiile cu capital majoritar de stat. Repet, mentinerea la acelasi nivel ca si in anul 2010, adica plafonate. Am luat aceasta decizie pentru ca, la nivel local, memorandumul pe care l-am adoptat in Guvern nu producea efecte doar pentru companiile nationale. In concluzie si pentru anul 2011 indiferent ca este vorba de companii de interes local, judetean sau national, daca sunt cu capital majoritar sau integral de stat, se aplica salariile si indemnizatiile plafonate la fel ca si in anul 2010, pana la iesirea Romaniei din recesiune, dupa acel moment putem vorbi de rediscutarea acestor aspecte", a declarat premierul.

Memorandumul la care face premierul referire a fost adoptat pe 5 ianuarie. Potrivit acestuia, membrii in Consiliile de Administratie ale societatilor de stat vor primi in continuare indemnizatii reduse. Astfel, reprezentantii statului in Consiliile de Administratie vor avea o indemnizatie egala cu 1% din indemnizatia directorilor generali, care, de asemenea, este limitata la nivelul salariului unui secretar de stat.

http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-8251885-guvernul-plafonat-salariile-directorilor-din-companiile-stat.htm

Link to comment
Share on other sites

Calendele grecesti...

Absolut corect. Pentru Romania. Pentru ei, smecheria este: Tu, director, pus de mine PDL-UDMR-Fripturistii-Restul nationalitatilor conlocuitoare, trebuie sa platesti. Ai masina, benzina, ore suplimentare. Platesti firmei "X" - avocati - milioane Euro? Ce daca aveti serviciu de juristi? Curtea de Conturi, parchetul si DNA-ul este al nostru asa ca mai merge orice, de exemplu : Lingurite de 100 RON/buc (tu iei 1 ron/buc., noi, restul etc. Ai avut 5000 euro? Diferenta o ai de acolo. Restul este al nostru.

Edited by bosorogu'
Link to comment
Share on other sites

Nu este dubla postare. Imediat dupa cea anterioara, Cablul si Sticul ?s-au blocat?. De atunci ma chinui sa continuui, da a fost imposibil. RCS/RDS nu i-mi raspund la telefon. De unde or fi primit comanda atat de rapid? Sau intra in atributiunile lor de serviciu, dupa dublarea salariilor? PAI ESTE S. RAMAN DE INFORMATII SAU S. BASE DE INFORMATII? Sau ma mananca limba? Ca deja am patit-o de 'spe ori dar nu am dat atentie.

Edited by bosorogu'
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.