Jump to content

Florin Pâslaru are o casă mai mare decât „palatul Videanu”


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Florin Pâslaru are o casă mai mare decât „palatul Videanu”

Unui parlamentar român îi revin, în medie, 356,3 metri pătraţi locuibili, conform ultimelor declaraţii de avere publicate pe site-urile celor două camere. În total, cei 470 de parlamentari au locuinţe de 167.458 de metri pătraţi, cât însumează cele 1.064 de case, apartamente şi case de vacanţă trecute în declaraţii. La toate acestea, se adaugă 73 de spaţii comerciale, ducând totalul imobilelor la 1.137 - conform calculelor blogulparlamentarului.ro. 295 de parlamentari deţin 434 de case de locuit, 310 parlamentari au 526 de apartamente, 90 de parlamentari au 104 case de vacanţă, iar la 55 de parlamentari le revin 73 de spaţii comerciale.

"O cocioabă" de 2.300 metri pătraţi

Suprafaţa cea mai generoasă este a caselor de locuit - 107.021 metri pătraţi. Campionul absolut este deputatul PSD de Galaţi, Florin Costin Pâslaru, care deţine o casă de locuit în suprafaţă de 2.300 de metri pătraţi. Spre comparaţie, binecunoscutul "palat" al fostului ministru al Economiei Adriean Videanu ocupă "doar" 1.250 de metri pătraţi. Domnul Pâslaru susţine, însă, că nu deţine decât "o biată cocioabă". "E vai de capul ei, mi-au vândut-o părinţii, că aşa au considerat ei, eu m-am văzut pus în faţa faptului împlinit. Casa e în comuna Grebănu, judeţul Buzău, lângă Râmnicu Sărat, a fost a familiei, a fost naţionalizată şi folosită drept CAP, iar părinţii au recâştigat-o de la stat", a declarat Florin Pâslaru, pentru gândul.

Deputatul mai are două imobile de locuit, în Galaţi - un apartament de 110 metri pătraţi, cumpărat în 1995, şi o casă de 667 metri pătraţi. Întrebat dacă şi casa de 667 mp este tot "o cocioabă", Pâslaru a răspuns: "Asta e o casă în reconstrucţie. Am cumpărat-o în 2003 şi se ocupă de ea fiul meu".

http://www.gandul.info/news/deputatul-cu-17-case-mircea-vasile-cazan-n-as-dori-nimanui-sa-fie-in-locul-meu-acum-la-ce-cheltuieli-de-intretinere-am-iarna-cine-are-o-casa-mai-mare-ca-palatul-videanu-7929599

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.