Jump to content

Marian Petcu - purtător de cuvânt al PDL Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Marian Petcu - purtător de cuvânt al PDL Galaţi

Noul purtător de cuvânt al organizaţiei municipale a PDL Galaţi este Marian Petcu, unul dintre oamenii foarte apropiaţi ai senatorului Marius Necula.

În urmă cu trei ani, Petcu a ocupat funcţia de purtător de cuvânt în perioada „semiportocalie” a lui Necula, în fostul Partid Liberal-Democrat (PLD).

Absolvent de inginerie economică, Marian Petcu a lucrat, cu o singură excepţie, numai în domeniul privat, atât ca investitor, cât şi ca angajat la companii importante.

Dacă va fi agreat, Marian Petcu ar putea deveni purtător de cuvânt şi al organizaţiei judeţene a PDL Galaţi.

http://www.viata-libera.ro/articol-Rotatia_cadrelor_in_politica_2.html

Link to comment
Share on other sites

Prima ieşire în public a individului a fost un fiasco...

Penibil fiind, purtător de cuvînt mă prefăceam

Incompetență portocalie, numele tău este Marian Petcu. Băiatul ăsta a fost numit de senatorul Marius Necula purtător de cuvînt. Totuși, nu mă pot lămuri ce anume l-a recomandat. O fi vorba de lustruitul clanțelor, de pupatul inelului, căratul servietei sau periatul viteză. Pe bune, cam cît de limbistofil trebuie să fii ca să aibe Necula încredere în tine și să te pună purtător de minciuni la Partid?

Azi, cu prilejul primei sale conferințe de presă, Marian Petcu a demonstrat că nu poți fi destul de penibil dacă nu ești și suficient de incompetent. Primul subiect citit de pe o fițuică se referea la reorganizarea spitalelor gălățene. Numai că, după ce a recitat poziția PD-L, Petcu n-a mai știut să spună mare lucru. N-a putut să lămurească presa nici de ce poziția PDL diferă de cea a ministrului Cseke (n.a. că doar sînt parteneri la guvernare), nici cine a conceput strategia PDL sau pe ce specialiști în domeniu se bazează partidul. De fapt, marele purtător de vorbe portocalii n-a prea știut să mai spună mare lucru.

La al doilea subiect, băiatul omului bun chiar a bătut cîmpii cu grație. Petcu a explicat jurnaliștilor că PDL are de gînd să se opună majorării biletelor din transportul local cu 50%. Mai mult, cică PDL se va împotrivi dacă acest lucru va fi votat în Consiliul Local și va solicita o consultare a gălățenilor pe această temă. Inițial am zis că e o glumă proastă. Mai rămînea să ne spună că s-a ieftinit uleiul și benzina, au crescut salariile cu 25% și pensiile militarilor au fost majorate. Numai că purtătorul de minciuni de la PDL părea foarte convins de ce spune.

Cînd i s-a explicat că transportul s-a scumpit de anul trecut, Marian Petcu a făcut ochii cît portocalele și a recunoscut că este prost informat. Mai mult, jenat de situație Marian a încercat s-o dea în curul șefului lui, senatorul Marius Necula. ”Ce să-i faci așa se întîmplă cînd primești subiectele cu cîteva ore înainte și asta prin telefon.” Așa o fi măi Mariane, nu zic nu, numai că la cît de penibil ai fost mi-e teamă că n-o să te mai lase Necula nici măcar să-i numeri voturile la următoarele alegeri.

Vă dați seama cam cît de rupți de realitate sînt pedeliștii ăștia și cam cît de mult îi doar în X5 și Q7 de fraierii care i-au votat, dacă n-au aflat nici pînă acum că gălățenilor li s-a scumpit transportul public cu 50%?

http://www.antidotul.ro/8090/penibil-fiind-purt%C4%83tor-de-cuv%C3%AEnt-m%C4%83-pref%C4%83ceam.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.