Jump to content

Două case în flăcări pe strada Morilor


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Două case în flăcări pe strada Morilor

La locuinţa lui Tudorel Ciugureanu, de pe strada Morilor, la numărul 186, a izbucnit ieri noapte, la ora 4,10, un incendiu care a distrus 80 de metri pătraţi de acoperiş arterial. Căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi: „Au fost deterioraţi 50 de metri pătraţi de tavan din patru camere şi instalaţie electrică. Focul s-a propagat şi la imobilul vecin, aparţinându-i Elenei Gherghişan, unde au ars 30 de metri pătraţi de acoperiş, 25 de metri pătraţi de tavan şi instalaţie electrică. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale şi 21 de subofiţeri, incendiul fiind lichidat la ora 6,30. Cauza probabilă a izbucnirii flăcărilor pare să fie coşul de fum deteriorat şi neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jur”.

Conform surselor, valoarea bunurilor distruse este de 40.000 lei, în timp ce bunurile salvate au o valoare de 400.000 lei.

http://www.viata-libera.ro/articol-Doua_case_in_flacari_pe_Morilor.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.