Jump to content

S-a născut Alianţa de Centru-Dreapta Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

S-a născut Alianţa de Centru-Dreapta Galaţi

Preşedinţii Victor Paul Dobre şi Eugen Durbacă au semnat ieri actul de naştere a Alianţei de Centru-Dreapta PNL-PC (ACD), la nivelul judeţului Galaţi. De-a dreapta liderului Dobre au stat conservatorii Bogdan Ciucă şi Eugen Găvan. De-a stânga lui Durbacă au fost liberalii Mihai Manoliu şi Daniel Ţuchel.

Eugen Durbacă a declarat că PC şi-a dorit Alianţa deoarece ambele partide au avut procente destul de mari la ultimele alegeri. „Noi suntem la ora actuală principala forţă politică din Galaţi! Vom realiza multe lucruri bune în folosul gălăţenilor”, a spus Durbacă.

Liberalul Dobre a elogiat la rândul său crearea, împreună cu PSD, a „unui mare bloc politic”. „Vom crea o structură politică care îşi propune să câştige alegerile locale, parlamentare şi prezidenţiale, să guvernăm ţara. La Galaţi, alianţa există la nivelul CJ şi CL din 2008. Am convingerea că, odată creată şi la nivel naţional, va funcţiona mai bine şi la Galaţi, pentru că există totdeauna loc de mai bine. Aşa cum sunt convins că această mare structură politică va câştiga fără îndoială, la Galaţi, alegerile de anul viitor, la nivelul Consiliului Judeţului, al Primăriei Galaţiului, dar şi în marea majoritate a primăriilor din judeţ”.

Nu e un secret, fiecare partid are propriul candidat pe care îl consideră cel mai bun, la Primărie şi la şefia CJ. Dar regula noii construcţii politice este că va exista un singur candidat comun la Primărie şi, respectiv, la preşedinţia judeţului. Declarativ, lucrurile stau bine, dar competiţia există. Mai ales că pentru liderii ACD e limpede: cine va obţine nominalizarea e câştigătorul de anul viitor. „Candidatul cel mai bine cotat, că o fi de la PNL, c-o fi de la PSD, că o fi de la PC, ăla se alege. Nu o să aibă pretenţia cineva de pe locul II sau III să candideze”, a spus Durbacă.

Liderii spun că spre toamnă se vor şti candidaţii, după ce se vor face analize şi sondaje încrucişate de către instituţii specializate.

http://www.viata-libera.ro/articol-Dobre_si_Durbaca_si-au_dat_mana_VIDEO_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.