Jump to content

Incendii la Fundeni şi Drăgăneşti


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Incendii la Fundeni şi Drăgăneşti

Gospodăria lui Ionel Lupu, din satul Fundeni, comuna Lungogi a fost cuprinsă ieri noapte de flăcări. Cauza probabilă pare să fie şi de această dată coşul de fum deteriorat. Căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi: „Două autospeciale cu pompieri au intervenit începând cu ora 0,40, până la ora 1,55, când focul a fost lichidat. În incendiu au fost distruse 20 de metri pătraţi de plafon, 10 metri pătraţi de acoperiş arterial, 10 metri pătraţi de plafon de rigips şi mobilierul din casă. Pagubele totalizate ajung la valoarea de 10.000 lei, iar bunurile salvate – la 40.000 lei”. Din fericire, focul nu a făcut victime.

Casa Mirandei Lupaşcu din Drăgăneşti a luat foc sâmbătă, la ora 17,05, pompierii intervenind pentru stingerea flăcărilor până la ora 18,35. Au ars trei metri lineari de grindă, opt metri pătraţi de plafon, iar dauna totală se ridică la valoarea de 8.000 lei. Conform căpitanului Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi, oamenii focului au intervenit cu două autospeciale, salvând din iadul fierbinte bunuri în valoare de 100.000 lei.

http://www.viata-libera.ro/articol-Cos_de_fum_in_flacari_la_Fundeni_2.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.