Jump to content

Gălăţeancă găsită sub un pod, după ce a căzut din tren


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Gălăţeancă găsită sub un pod, după ce a căzut din tren

O femeie din Galaţi a fost găsită sub un pod de cale ferată, după ce a căzut sau a fost aruncată din tren. Ioana Muşat, în vârstă de 50 de ani, a fost diagnosticată cu politraumatism toracic, abdominal şi tulburare depresivă. Ancheta urmează să stabilească dacă femeia a fost aruncată din tren sau a căzut fără să vrea din vagon, informează Adevărul.

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/o-femeie-din-galati-a-fost-gasita-sub-un-pod-dupa-ce-a-cazut-dintr-un-tren-147874.html

O femeie de 50 de ani a fost găsită sub un pod de cale ferată

Femeia, domiciliată în Galaţi, a fost transportată la Spitalul Judeţean „Sfântul Pantelimon" din Focşani, unde medicii au diagnosticat-o cu traumatism toracic şi abdominal, dar şi cu tulburare depresivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili dacă Ioana Muşat s-a aruncat din trenul care circula pe podul din Garoafa sau a fost un accident provocat de neatenţia femeii.

http://www.adevarul.ro/locale/focsani/O_femeie_de_50_de_ani_a_fost_gasita-azi_-_noapte-sub_un_pod_de_cale_ferata_0_422958089.html

Garoafa: La spital dupa ce a cazut din tren

O femeie de 50 ani din Galati a fost adusa ieri dimineata la Spitalul Focsani dupa ce a fost gasita zacind linga linia de cale ferata din Garoafa. Femeia, gasita de un cioban, a fost diagnosticata cu traumatism toracic, de bazin, de membre superioare. Femeia are anumite probleme psihice, situatie in care oamenii legii nu s-au putut intelege cu ea. Cel mai probabil a coborit din greseala din tren in conditiile in care, in zona unde a fost gasita, trenul incetineste.

http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=59953

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.