Jump to content

Doi gălăţeni s-au îmbătat şi şi-au dat foc aseară


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Doi gălăţeni s-au îmbătat şi şi-au dat foc aseară

Medicii de pe Ambulanţă au fot alertaţi printr-un apel la 112. Cei doi bărbaţi se află internaţi în spital, cu şanse mici de supravieţuire.

Niculae Anton, de 54 de ani, şi-a dat foc aseară în scara blocului în care dormea de câteva zile. Gălăţeanul nu are locuinţă şi de când a venit gerul se adăpostea pe unde găsea. Vecinii, îngroziţi, au chemat ambulanţa iar bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă. „Aici stătea de ceva timp. Dorm mereu boschetarii aici. A ieşit un vecin şi a vazut totul. L-a stins şi a chemat salvarea. O fi luat foc de la ţigară, cine ştie”, spune Ionica Jitaru, una dintre locatarele blocului unde a ars primul bărbat.

Cel de-al doilea gălăţean care s-a autoincendiat este din Bereşti şi a fost adus la UPU, de asemenea, cu arsuri profunde. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale celor doi. „Sărăcia, frigul, foamea sunt un cocktail care duce la catastrofă. Iar această catastrofă are aspecte bizare. Rănile sunt profunde. Nu ştim dacă vor trăi”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Doi_galateni_s-au_imbatat_si_si-au_dat_foc_aseara_0_424158111.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.