Jump to content

Război pentru şefie la PNŢCD Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Război pentru şefie la PNŢCD Galaţi

Războiul în PNŢCD continuă la Galaţi cu o nouă dispută între Constantin Telegan şi Marian Popa. În timp ce primul anunţă că este noul preşedinte al filialei, cel de-al doilea declară că „doar peste cadavrul lui” va intra altcineva în posesia sediilor şi a ştampilei partidului.

Constantin Telegan este noul preşedinte al PNŢCD Galaţi. Cel puţin aşa reiese dintr-un document trimis de conducerea centrală a ţărăniştilor, semnat de preşedintele Aurelian Pavelescu, prin care Marian Popa este suspendat din funcţie. Mai mult, noua conducere locală a PNŢCD a hotărât marţi seară excluderea lui Marian Popa. „Marian Popa a supărat întreaga conducere a PNŢCD, aşa că s-a decis suspendarea lui pe şase luni. Preşedintele Aurelian Pavelescu a semnat hotărârea de destituire a domnului Marian Popa şi de numire a unui nou Birou Judeţean, condus interimar de mine”, a declarat, ieri, Constantin Telegan, în cadrul unei conferinţe de presă. Conferinţa nu a fost ţinută în sediul PNŢCD întrucât, potrivit lui Telegan, Marian Popa refuză să predea cheile şi ştampila. „Vom face toate demersurile legale, inclusiv penale pentru a recupera ştampila şi sediile de la Galaţi şi Tecuci”, a mai spus Constantin Telegan.

La rândul său, contactat telefonic, Marian Popa a declarat că hotărârea semnată de Aurelian Pavelescu este nulă întrucât nu are avizul forurilor centrale ale partidului. „Acest act este nul. Eu sunt în continuare preşedinte al PNŢCD Galaţi, aşa că nu am niciun motiv să predau sediile şi ştampilele. Mai mult, vom face plângere penală împotriva lui Aurelian Pavelescu pentru abuz”, susţine Marian Popa.

Alianţa dintre PSD şi PNL îl încântă pe Constantin Telegan, cel care se află în război de preluare a şefiei PNŢCD Galaţi. Nu numai că se visează candidatul acestei formaţiuni politice la primărie, ci, mai mult, îşi acordă şanse mari de reuşită. „Prin apariţia Uniunii Social Liberale (USL), am scăpat de doi contracandidaţi puternici. De la USL va candida o singură persoană, eu sper să fie vorba despre Eugen Durbacă”, a declarat Constantin Telegan.

http://www.viata-libera.ro/articol-Razboi_intern_la_PNTCD_Galati_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.