Jump to content

Se extinde reţeaua de canalizare din Tecuci


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Se extinde reţeaua de canalizare din Tecuci

În Tecuci va începe în anul 2011 investiţia "Extindere reţea canalizare menajeră în cartierul CFR din municipiul Tecuci". Obiectivul principal al investiţiei constă în realizarea unei reţele de canalizare menajeră în cartierul CFR, ce va conduce la protejarea şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a locuitorilor şi a mediului înconjurător.

Reţeaua de canalizare menajeră se va realiza conform planurilor, având o lungime de aproximativ 11.500 m, conductele fiind din PAFSIN, montate sub adâncimea de îngheţ. Obiectivul de investiţii va fi finanţat din Fondul pentru Mediu şi din fondurile bugetului local. Lucrările nu vor produce efecte negative suplimentare faţă de situaţia existentă asupra solului, drenajului, microclimatului, apelor de suprafaţă, vegetaţiei sau din punct de vedere al zgomotului şi peisajului urban.

Valoarea totală a investiţiei este de 8.082.225 lei (fără TVA), respectiv 1.885.286 euro (fără TVA), iar durata de realizare a investiţiei este de 24 de luni. Deja a fost aprobat studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie, iar Direcţia Tehnică, prin Serviciul investiţii şi achiziţii publice, a realizat documentaţia tehnică aferentă investiţiei cu o societate de proiectări specializată în domeniu.

http://www.monitoruldegalati.ro/comunitate/la-tecuci-incepe-extinderea-retelei-de-canalizare-in-cartierul-cfr-3919.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.