Jump to content

Castru Roman


George
 Share

Recommended Posts

De la Gara Barbosi, cum pot ajunge la Castru Roman? Am fost la Gara Barbosi cu linia 31 si controlorul care se nimerise in autobuz ma intrebase cu ce ocazie merg. I-am spus ca ma plimb si el mi-a recomandat sa vizitez Castru Roman da nu mio-a spus si cum sa ajung acolo.

Link to comment
Share on other sites

M-am uitat acum pe oogle si mie imi arata DN2B. Oricum o f, partea proasta e ca pe DN nu exista TROTOAR! si esti la mila soferilor care te ocolesc. Daca vine vreunul cu ceva alcool la bord? Cat despre travesatul caii ferate, nu exista pasarela?

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

Nu exista pasarela pentru ca sunt prea multe linii. Cate sunt folosite astazi, nimeni nu va sti. Contrar legilor naturii, aceste linii si statia aia de betoane creaza senzatia de prabusire in orice moment. Intravilanul Galati incepe de la axul drumlui de acces spre combinat. Deci nu este DN2B ci o strada de intrare in Galati, proprietate a Consiliului Local. Nu a fost nevoie de trotuar pentru ca, in jurul Castrului s-au facut carciumi iar conventiile constructorilor socialismului preluau de acolo muncitorii navetisti.

Link to comment
Share on other sites

Pai si eu cum pot ajunge la Castru Roman fara teama de a fi calcat de masina sau de tren? In Braila la GARA CFR sunt destul de multe linii, 3 sunt folosite pentru trenurile de persoane si alte vreo 9 pentru trenurile de marfa. Dar exista 3 pasarele care leaga: Gara de strada Dimitrie Cantemir din cartierul Chercea, strada Transilvaniei de strada Soseaua Focsani din cartierul Chercea si Autogara de trada Baldovinesti din cartierul Chercea. Cea care laga Autogara de cartierul Chercea e folosita atat de autoturisme cat si de pietoni. Celelalte 2 sunt exclusiv pietonale.

Deci aceasta explicatie cu prea multe linii, NU SE JUSTIFICA. Se justifica in schimb explicatia cu LENEA E CUCOANA MARE. Pana nu or exista cativa turisti sacrificati de tren aceste pasarele nu se vor construi.

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

Chiar daca vor fi eliminati dintre noi cateva sute de turisti, nu se va schimba nimic. Pe super tocuri de bar de Paris-Londra-Roma, sefa de ?turism? va pasa motanul la ?oare care minister?. Ca dupa o vizita in zona, chiar cu elicopterul, va deteriora acele echipamente deplasate fata de locul respectiv. Oricum, n-are cum sa stie ce trebuie folost si unde trebuie. Si este prea "desteapta" ca sa asculte sau sa intrebe. Ei stie totul inainte de a se naste. Ca au bani si sunt la putere.

Edited by bosorogu'
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.