Jump to content

Mort într-un incendiu la periferia Galaţiului


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Mort într-un incendiu la periferia Galaţiului

Panică la periferia Galaţiului. Un incendiu violent a cuprins azi noapte barăcile din satul pescăresc de la ieşirea din oraş spre Brăila, sub benzile transportoare ale combinatului. O persoană şi-a pierdut viaţa şi mai multe locuinţe improvizate s-au făcut scrum. Pompierii au ajuns imediat la faţa locului şi s-au luptat cu flăcările peste o oră. Cadavrul persoanei decedate a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efecturea autopsiei.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Aseara-_Mort_in_incendiu_0_428357318.html

Link to comment
Share on other sites

Incendiu în satul pescăresc

Seara de marţi a fost plină de emoţii pentru locuitorii cartierului pescăresc de pe malul Siretului. O baracă de metal a luat foc după ce proprietarul a adormit în timp ce fuma. La ora 22,25 s-a primit un telefon la numărul unic de urgenţă 112, iar pompierii s-au deplasat imediat la faţa locului. „Marcel Nichita, de 35 de ani, era în stare de ebrietate şi a adormit cu ţigara aprinsă în mână. Aceasta este, cel mai probabil, cauza incendiului. Bărbatul a decedat, iar în incendiu au ars aproximativ 10 kilograme de textile şi patul din baracă”, ne-a declarat Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi. Din fericire, pompierii au intervenit foarte repede şi focul nu s-a extins şi la celelalte locuinţe improvizate din jur. Poliţiştii au preluat cazul şi efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a cauzelor incendiului.

http://www.viata-libera.ro/articol-Incendiu_in_satul_pescaresc_2.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.