Jump to content

Gălăţean condamnat pentru trafic de influenţă la Focşani


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Gălăţean condamnat pentru trafic de influenţă la Focşani

Bărbatul din Galaţi acuzat că ar fi solicitat bani de la o focşăneancă, ca să intervină pentru ca fiul acesteia să treacă de proba practică pentru obţinerea permisului de conducere, a fost condamnat la doi ani de închisoare. Ionel Stratulat a fost obligat şi la restituirea sumei de 800 de lei către partea vătămată.

Reamintim că inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce primea 430 de lei. Cea care l-a dat pe mâna poliţiştilor este Elena N., femeia căreia îi făcuse promisiunile. Denunţul a fost înregistrat pe 3 iunie anul trecut. Din cercetări a reieşit faptul că în data de 25 mai 2010, Ionel a pretins de la Elena 300 de euro pentru a-i facilita fiului acesteia promovarea examenului auto. Femeia ar fi intrat în contact cu gălăţeanul, care locuieşte fără forme legale în municipiu, la îndemnul unei femei de la un birou de copiat acte din apropierea sediului poliţiei. Denunţătoarea a crezut că Ionel o poate ajuta în rezolvarea problemei şi că ar avea influenţă pe lângă poliţiştii din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Vrancea. În data de 26 mai 2010, Elena N. i-a dat învinuitului 800 de lei, diferenţa urmând să-i fie înmânată după examen. Cu toate acestea, fiul denunţătoarei a picat examenul. Ionel a spus că va pune „o pilă“, pentru următorul examen cu condiţia ca femeia să-i aducă diferenţa de bani. Între timp denunţul a fost formulat şi, în data de 8 iunie 2010, a fost organizat flagrantul. Ionel Stratulat a fost prins în timp ce lua banii de la Elena.

http://www.monitorulvn.ro/monitorul_de_vrancea-2-103653.htm

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.