Jump to content

Proiecte sociale în valoare de 6 milioane de lei


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Proiecte sociale în valoare de 6 milioane de lei

Au fost contractate două noi proiecte cu finanţare europeană, în valoare totală de 6 milioane de lei. Primul, în valoare de 3,5 milioane de lei, vizează „Modernizarea şi extinderea Centrului multifuncţional de recuperare KIDS”. Este vorba de Secţia de balneofizioterapie a Spitalului de Urgenţă pentru Copii “Sf. Ioan”. Prin acest proiect se urmăreşte îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor sociale destinate copiilor cu deficienţe neuro–psiho-motorii, contribuind astfel la atingerea obiectivului european al coeziunii economice şi sociale. Se va avea în vedere modernizarea spaţiilor existente şi extinderea cu: o sală de kinetoterapie, o sală de ergoterapie, o sală de masaj, un cabinet de consiliere socială, un cabinet de consiliere psihologică, un cabinet de logopedie şi un bazin de hidrokinetoterapie.

Cel de-al doilea proiect, în valoare de 2,5 milioane de lei, vizează “Centrul multifuncţional pentru tineri aflaţi în situaţii de risc”. Se doreşte dezvoltarea capacităţii sistemului de asistenţă socială prin promovarea incluziunii sociale a unui număr de 30 de tineri, proveniţi din centre de plasament din municipiul Galaţi. Prin proiect pe Str. Zimbrului, nr. 5, se amenajează un imobil cu 12 apartamente cu o cameră, dotate şi utilate corespunzător. Pentru fiecare apartament se vor achiziţiona mobilier şi echipamente de strictă necesitate (mobilier cameră, mobilier bucătărie, echipamente electrocasnice: frigider, aragaz, maşină de spălat, aspirator, televizor). Capacitatea imobilului va fi de 30 de persoane (6 apartamente pentru 2 persoane şi 6 apartamente pentru 3 persoane).

http://feldefel.net/administratie/20566-Proiecte-sociale-%C3%AEn-valoare-de-6-milioane-de-lei.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.