Jump to content

Mircea Sandu s-a supărat pe primarul din Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Mircea Sandu s-a suparat pe primarul din Galati

Mircea Sandu s-a suparat pe primarul din Galati Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, le cere autoritatilor din Galati sa ajute mai mult echipa de fotbal. "Sper ca primarul din Galati sa inteleaga ca de oras se stie doar din doua parti: de echipa de fotbal si Mittal. Nu se poate sa nu ajuti echipa!", a spus Mircea Sandu pentru Digi Sport.

De altfel, seful de la FRF a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Dorinel Munteanu si Marius Stan. "Acolo sunt jucatori crescuti de propriul club. Dorinel i-a facut fotbalisti pe acesti baieti. Le-a transmis pofta de viata si de daruire pe teren, dar i-a invatat si munca. Marius Stan dovedeste ca este un om care discuta foarte bine cu antrenorul. A reusit chiar sa-l faca pe Paraschiv sa renunte de unul singur la o parte din contract", a adaugat Sandu.

http://www.ziare.com/index.php?module=AmvcSearch&action=searchResults&word=galati&data_from=2011/02/18&data_to=2011/02/20

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.