Jump to content

Analize de sănătate gratuite pentru siderurgiştii gălăţeni


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Analize de sănătate gratuite pentru siderurgiştii gălăţeni

Angajaţii celui mai combinat siderurgic din România vor beneficia gratuit de un pachet de sănătate constând în: analize, teste de specialitate, informaţii privind protejarea sănătăţii şi vizite anuale la medici specializaţi în medicină ocupaţională. Toate acestea vor fi oferite de conducerea ArcelorMittal în cadrul unui program de prevenţie.

Salariaţii beneficiază de un Plan de Prevenţie şi Protecţie, precum şi de un Card de Sănătate. Toate analizele efectuate în cadrul acestui program vor fi comunicate individual medicului de familie al angajatului. Testele de specialitate, analizele pentru tiroidă, diabet, tipurile virale de hepatită sunt doar câteva dintre analize incluse în program, împreună cu vaccinarea antigripală pentru 2011.

„Programul implementat în Combinat face parte din strategia ArcelorMittal privind sănătatea şi siguranţă în muncă, bazându-se pe prevenire şi pe eliminarea problemelor potenţiale", a declarat Thierry Le Gall, Directorul General al ArcelorMittal Galaţi. „Angajaţii, precum şi sănătatea şi siguranţa lor, reprezintă prioritatea noastră numărul unu. Prevenţia în domeniul sănătăţii sau în privinţa condiţiilor de muncă este mult mai importantă decât rezolvarea problemelor, după ce acestea apar." , a mai precizat acesta

Alte vaccinări gratuite urmează să fie disponibile, precum cele împotriva hepatitei, tetanosului şi poliomielitei. De asemenea, testul IDR pentru tuberculoză va fi disponibil pentru toţi angajaţii. În acest an Compania va pune la dispoziţia salariaţilor teste gratuite pentru depistarea cancerului în funcţie de categoria de risc şi de vârstă.

Programul este destinat exclusiv angajaţilor din Combinat şi are drept scop prevenţia şi asigurarea sănătăţii acestora.

ArcelorMittal Galaţi a sprijinit, recent, Facultatea de Medicină şi Farmacie din oraş donând sticlărie de laborator, iar Spitalului Judeţean de Urgenţă, diverse echipamente.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Siderurgistii_galateni_vor_beneficia_gratuit_de_analize_de_sanatate_0_430756992.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ArcelorMittal Galaţi a lansat Planul de Prevenţie şi Protecţie a Sănătăţii pentru toţi angajaţii săi

ArcelorMittal Galaţi a demarat un program de prevenţie destinat tuturor angajaţilor săi. Aceştia vor beneficia gratuit de un pachet de sănătate constând în analize, teste de specialitate, informaţii privind protejarea sănătăţii şi vizite anuale la medici specializaţi în medicină ocupaţională.

Toate analizele efectuate în cadrul acestui program vor fi comunicate individual medicului de familie al angajatului. "Testele de specialitate, analizele pentru tiroidă, diabet, tipurile virale de hepatită sunt doar câteva dintre analize incluse în program, împreună cu vaccinarea antigripală pentru 2011. Alte vaccinări gratuite urmează să fie disponibile, precum cele împotriva hepatitei, tetanosului şi poliomielitei. De asemenea, testul IDR pentru tuberculoză va fi disponibil pentru toţi angajaţii", a declarat Dorian Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al ArcelorMittal. În acest an Compania va pune la dispoziţia salariaţilor teste gratuite pentru depistarea cancerului în funcţie de categoria de risc şi de vârstă.

Programul este destinat exclusiv angajaţilor din Combinat şi are drept scop prevenţia şi asigurarea sănătăţii acestora.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/ArcelorMittal_Galati_a_lansat_Planul_de_Preventie_si_Protectie_a_Sanatatii_pentru_toti_angajatii_sai_0_448755414.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.