Jump to content

Marius Necula: Colaborarea PDL cu Emil Boc trebuie sã înceteze


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Marius Necula: Colaborarea PDL cu Emil Boc trebuie sã înceteze

Conform site-ului www.realitatea.net senatorul PDL Marius Gerard Necula a declarat vineri cã pe Emil Boc "nu mai stã nimeni sã-l asculte" si cã acest Guvern are nevoie de un premier tehnocrat, iar colaborarea cu Boc trebuie sã înceteze. "Colaborarea cu Emil Boc trebuie sã înceteze. Emil Boc si-a fãcut datoria, dar în acest moment în care economia României se relanseazã avem nevoie de un premier tehnocrat care sã dea încredere în actul de guvernare. Cu tot respectul pe care îl am pentru Emil Boc, ca sã fie foarte clar, Emil Boc si-a consumat toatã rezerva de credibilitate. Emil Boc acum dacã vine si spune un adevãr nimeni nu mai stã sã-l asculte", a declarat senatorul de Galati, într-o conferintã de presã, potrivit unei înregistrãri difuzate de Antena 3.

O opinie similarã a avut si consilierul prezidential Sebastian Lãzãroiu. "Actualul premier e foarte erodat dupã un an greu al reformelor, cu nemultumiri si plecarea sa ar putea sã relanseze încrederea în guvernare. Sigur, depinde si pe cine aduci în loc, asta s-ar rãsfrânge si asupra partidului", a sustinut consilierul prezidential.

http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=60583

Link to comment
Share on other sites

economia României se relanseazã

=))

"O minciună repetată de o mie de ori rămâne o minciună, dar o minciună repetată de un milion de ori devine adevăr"

Noi am aflat de vreo doi ani ca am iesit din criza. De fapt iesisem din criza cand inca nu intrasem. Sau pur si simplu nici nu exista vreo criza. Sau o evitasem. Sau nu era la noi... Sau naiba stie care este adevarul :-??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.