dcp100168 Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Marius Necula: Colaborarea PDL cu Emil Boc trebuie sã încetezeConform site-ului www.realitatea.net senatorul PDL Marius Gerard Necula a declarat vineri cã pe Emil Boc "nu mai stã nimeni sã-l asculte" si cã acest Guvern are nevoie de un premier tehnocrat, iar colaborarea cu Boc trebuie sã înceteze. "Colaborarea cu Emil Boc trebuie sã înceteze. Emil Boc si-a fãcut datoria, dar în acest moment în care economia României se relanseazã avem nevoie de un premier tehnocrat care sã dea încredere în actul de guvernare. Cu tot respectul pe care îl am pentru Emil Boc, ca sã fie foarte clar, Emil Boc si-a consumat toatã rezerva de credibilitate. Emil Boc acum dacã vine si spune un adevãr nimeni nu mai stã sã-l asculte", a declarat senatorul de Galati, într-o conferintã de presã, potrivit unei înregistrãri difuzate de Antena 3.O opinie similarã a avut si consilierul prezidential Sebastian Lãzãroiu. "Actualul premier e foarte erodat dupã un an greu al reformelor, cu nemultumiri si plecarea sa ar putea sã relanseze încrederea în guvernare. Sigur, depinde si pe cine aduci în loc, asta s-ar rãsfrânge si asupra partidului", a sustinut consilierul prezidential.http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=60583 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikka Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 economia României se relanseazã "O minciună repetată de o mie de ori rămâne o minciună, dar o minciună repetată de un milion de ori devine adevăr" Noi am aflat de vreo doi ani ca am iesit din criza. De fapt iesisem din criza cand inca nu intrasem. Sau pur si simplu nici nu exista vreo criza. Sau o evitasem. Sau nu era la noi... Sau naiba stie care este adevarul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts