Jump to content

A sărit de la etajul patru pentru că nu mai suporta singurătatea


dcp100168
 Share

Recommended Posts

A sărit de la etajul patru pentru că nu mai suporta singurătatea

Incidentul a avut loc azi noapte în Tg. Bujor. Victima se află internată în secţia de Reanimare în stare extrem de gravă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Petrişor Hondrilă, în vârstă de 25 de ani, din Tg. Bujor, a încercat aseară să se sinucidă şi a sărit de la etajul patru al blocului unde locuia. Tânărul locuia singur, fără să aibă nici măcar un membru al familiei aproape şi a decis că nu mai are pentru ce trăi. Întreaga familie este plecată în străinătate, iar dorul de părinţi şi fraţi l-a copleşit.

„Am sărit de la etajul patru. Trăiesc singur. Familia este plecată”, spune tânărul de pe patul de spital.

Un echipaj al ambulanţei l-a transportat de urgenţă la spital, dar starea de sănătate a tânărului este extrem de gravă. Dacă va scăpa cu viaţă, riscă să rămână paralizat de la brâu în jos. „Un tânăr de 25 de ani, care ar fi trebuit să fie pe picioarele lui din punct de vedere psihic a sărit de la etajul patru. Acesta prezintă fracturi de membre, de coloană. Leziuni definitive. Noroc că Tg. Bujor nu are blocuri mai mari de patru etaje. Nostalgia loveşte la orice vârstă”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de urgenţă.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_galatean_a_supravietuit_dupa_ce_a_sarit_de_la_etajul_patru_pentru_ca_nu_mai_suporta_singuratatea_0_431357364.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.