Jump to content

Oţelul a cheltuit primii 625.000 de euro de la ArcelorMittal


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Oţelul a cheltuit primii 625.000 de euro de la ArcelorMittal

Liderul Ligii I a cheltuit deja banii primiţi de la combinat pentru primul trimestru al acestui an, 625.000 de euro. Marius Stan, directorul general al FC Oţelul, a spus astăzi că a semnat un contract parţial cu principalul susţinător financiar al grupării sale, combinatul ArcelorMittal. „Am semnat doar pentru primul trimestru din 2011, dar nu sunt probleme şi pentru restul anului. Nu a fost pe un an întreg doar pentru că factorii de decizie din combinat nu erau în ţară. Am încasat deja banii, 625.000 de euro, care s-au dus la fel de repede cum i-am primit", a declarat Marius Stan. Acesta a precizat că banii primiţi de la combinat au fost folosiţi pentru plata jucătorilor şi a dărilor la bugetul de stat. „Acesta este motivul pentru care suntem la zi cu plata salariilor şi primelor către jucători. De asemenea, suntem cu cazierul fiscal pe zero", a spus Marius Stan.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_ArcelorMital_a_facut_o_prima_plata_catre_Otelul_0_431957183.html#commentsPage-1

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.