Jump to content

Ne iubim: mă baţi, te tai!


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Ne iubim: mă baţi, te tai!

Iubirea adevărată poate îndura orice. Dovadă stă povestea de viaţă a gălăţenilor Vică Zaharia (35 de ani) şi Gina Popa (32 de ani). El, şofer disponibilizat, este internat acum în secţia de Chirurgie Toracică a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. Motivul: iubirea vieţii lui l-a înjunghiat în piept, zilele trecute, cu un cuţit de bucătărie.

Ea, femeie de serviciu disponibilizată, nu este internată, dar stă lângă patul de spital al iubitul ei atât de mult cât îi permit doctorii. „Suntem împreună cam de 3 ani, ne povesteşte Vică Zaharia. Ne mai certăm. Toate pleacă de la lipsa banilor. Am venit acasă, ne-am certat din nou şi ea m-a înjunghiat cu un cuţit în piept. La început am depus plângere la Poliţie, dar mi-am retras-o. Aşa mi se pare corect”, spune bărbatul.

Gina Popa plânge cu trei rânduri de lacrimi. „N-am vrut să-i fac aşa ceva, spune. Dar m-am speriat. M-a bătut de atâtea ori… Şi eu am stat internată în spital, cu ochii vineţi de bătaie şi alte răni. A venit cu chef de scandal şi nu mă lăsa în pace. Când a vrut iar să mă lovească, m-am speriat. Nu mai vreau bătaie. Şi am luat cuţitul de pe frigider şi am dat”, povesteşte femeia.

Cum e, cum nu e, cei doi păreau ieri dimineaţă hotărâţi să rămână împreună. Ce mi-e o bătaie sau un cuţit în piept!

„Se spune că banii nu aduc fericire, ci mult mai frumoasă e iubirea. La Galaţi, faptele vin să demonstreze contrariul. În viaţa a doi amanţi care trăiesc împreună de 3 ani a venit, între timp, şomajul. Nu mai au în prezent nici un fel de venit şi stau cu chirie. Aşa au apărut conflictele: el i-a umflat ochii în câteva rânduri, iar ea a pus mâna pe cuţit şi i-a făcut o plagă precordială. El e internat şi nu are de gând s-o reclame pentru că nici el, la rândul lui, n-a fost reclamat. Oamenii se iubesc în felul lor. Problema e că nu sunt bani. Aşa că pumnul şi cuţitul vor încerca să suplinească lipsurile. Până când va ţine, rămâne de văzut”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

http://www.viata-libera.ro/articol-Ne_iubim_ma_bati_te_tai__2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.