Jump to content

Întârzieri la plata facturilor către farmaciile gălăţene


dcp100168

Recommended Posts

Întârzieri la plata facturilor către farmaciile gălăţene

Presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Galati, Olimpia Buzia, a declarat ca institutia este in urma cu platile pentru medicamentele compensate pe care trebuie sa le efectueze catre farmaciile din oras si judet. Potrivit lui Buzia, in momentul de fata se efectueaza platile aferente lunii martie a anului 2010, facturi care ar fi trebuit achitate inca din luna octombrie 2010.

Din aceasta cauza, Olimpia Buzia a spus ca zece farmacii, din totalul de 218 in judet, deja au probleme serioase financiare, iar restul farmaciilor au reusit sa functioneze datorita deciziei de a incheia contracte de cesiune, astfel incat sa isi poata procura medicamente si sa poata plati ulterior.

Buzia a spus insa ca nici aceasta solutie nu rezolva problema, pentru ca, in conditiile in care Casa de Asigurari ar intarzia cu platile, penalitatile aferente contractelor de cesiune vor fi platite tot de farmacii.

http://www.cronicaromana.ro/index.php?art=114205

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.