Jump to content

Campioanele europene de haltere Andrieş şi Marcovici au plecat la Oneşti!


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Campioanele europene de haltere Andrieş şi Marcovici au plecat la Oneşti!

Elena Andrieş, Andreea Marcovici şi Katy Hajnalka (Dunărea / LPS Galaţi), toate componente ale Centrului Naţional de Pregătire Olimpică pentru juniori la haltere de la Galaţi s-au transferat, de la 1 februarie, la C.S.Oneşti.

De menţionat că Andrieş şi Marcovici, sportive cu şanse reale de a participa la viitoarea ediţie a Jocurilor Olimpice, au ocupat la sfârşitul anului 2010 poziţia întâi, respectiv, a doua în clasamentul celor mai buni sportivi gălăţeni.

Motivul transferului celor mai valoroase sportive de la Galaţi? Clubul din Oneşti le asigură condiţii superioare de pregătire şi competiţie (?!!?). O surpriză neplăcută pentru sportul nostru (după cea a transferului la Clubul Farul Constanţa a gimnastei Ana Porgras), Galaţiul nefiind în stare să asigure condiţii unor sportive capabile - după cum au demonstrat deja - de mari performanţe.

Andreea Andrieş a cucerit două medalii de aur şi una de argint la Campionatele Europene de juniori II, de la Sevilla (Spania) - 2010, precum şi o medalie de aur şi două de argint la "Europenele” de Tineret, din Cipru. Marcovici este triplă campioană europeană de juniori II, de la Sevilla.

http://www.viata-libera.ro/articol-Campioanele_europene_de_haltere_Andries_si_Marcovici_au_plecat_la_Onesti_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.