Jump to content

COSAR GALATI profesionist si autorizat


maringeorge
 Share

Recommended Posts

GeoMar Construct S.R.L. executa constructii civile si industriale, coserit, service si autorizari centrale termice, verificari instalatii gaz, verificat, curatat, construit si reparat cosuri de fum si sobe de teracote, service si autorizari centrale termice, verificari si revizii ale instalatiilor de gaze. Preturi de criza!!!

post-5701-0-71963000-1298745348_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

NU recomand sa apelati la serviciile acestei firme.

Personal am facut ceva zidarie cu ei, au gresit grosier necesarul de materiale si -mai rau decit atit - mi-au scos un zid cu abatere mare de la verticala (si daca nici macar ABC-ul meseriei nu sunt in stare sa il faca...). In plus, au fost unele probleme si cu "meseriasii" trimisi la lucrare.

M-am bucurat sa scap de ei, chiar asa cum au facut lucrarea.

In ceea ce priveste partea de sobe si cosuri au si socrii mei o alta serie de reclamatii grave, dar cum nu-s ale mele ...

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

Nu il recomand. A luat  autorizatia cu foarte mare usurinta si superficialitate, fara a cunoaste meserie absolut deloc..Cum sa nu stii sa ''inchizi ''capacul unei sobe de teracota( a turnat pur si simplu nisip cu sacul deasupra capacului sobei, dezlipind doar o portiune mica din capac pentru o curatare lejera, lasand de fapt in mare parte  din lucrarea efectuata anterior de alt sobar mai priceput).O lucrare de mantuiala .Dupa trecerea dansului , nepoata mea a infundat aspiratorul cu nisip , dupa ce in prealabil adunase o galetica cu  nisip de pe capacul sobei...Este inadmisibil ca de la postarea de mai sus ( din 2012) si pana acum sa nu fi invatat meserie, sa nu te specializezi. Inteleg ca este o nisa vulnerabila in aceasta profesiune, dar totusi sa nu ne batem joc de semenii nostri, unii aflati la varste inaintate si vulnerabili.De ce autoritatile nu urmaresc acesti ''meseriasi'' scosi pe banda? Unde au disparut sobarii de alta  data?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.