dcp100168 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Oţelul - Dinamo 0-1Echipa Oţelul Galaţi a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0),în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ionel Dănciulescu, în minutul 64, cu un şut în diagonală, de la 10 metri, după o pasă primită de la Adrian Cristea.Au evoluat formaţiile:Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 29. Giurgiu, 3. Nogo, 31. Jelev, 14. S. Ilie (15. Sălăgean '62) - 28. J. Szekely, 10. G. Paraschiv, 6. Iorga (9. Viglianti '65), 19. D. Stan (7. Elek '75), 23. Deac - 27. Jula. Antrenor: Petre Grigoraş.Dinamo Bucureşti: 1. Lobonţ - 16. Blay, 18. L. Goian , 28. Izvoranu, 3. Pulhac - 20. Ad. Cristea (22. Torje '89), 25. Ropotan, 6. Mărgăritescu, 7. C. Munteanu (8. Boştină '74) - 15. Bratu (9. Miranda '46), 10. Dănciulescu. Antrenor: Cornel Ţălnar.Cartonaşe galbene: Jelev '54, S. Ilie '58 / Izvoranu '77, Lobonţ '85Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Augustus Constantin (central), Marcel Savaniu, Ioan Onicaş (asistenţi) şi Emil Voicu (rezervă). Observatorii întâlnirii au fost Valentin Alexandru şi Marcel Lică.La partidă au asistat aproximativ 9.000 de spectatori.Dinamo a câştigat la Galaţi pentru prima oară după trei ani. Ultima victorie obţinută de bucureşteni pe terenul Oţelului data din 7 august 2005, când Dinamo s-a impus cu scorul de 4-1, în prima etapă a sezonului 2005/2006.Grigoraş: Suntem într-o situaţie foarte delicată Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, sâmbătă, că Oţelul Galaţi a ajuns într-o situaţie "foarte delicată" în urma eşecului din meciul cu Dinamo. "Nu am reuşit să ne reabilităm astăzi, după ruşinea de la Cluj. Evoluţia noastră nu a fost aşa de slabă, însă nu am reuşit să concretizăm nici măcar una dintre ocaziile pe care le-am avut. Dinamo a ştiut să profite de slăbiciunile noastre şi Dănciulescu ne-a «înţepat». Suntem într-o situaţie foarte delicată pentru că urmează alte trei partide foarte grele (n.r. - cu Poli Ştiinţa Timişoara, Universitatea Craiova şi Steaua Bucureşti), iar echipa pare blocată din punct de vedere psihic. Singurul nostru obiectiv a rămas salvarea de la retrogradare, iar pentru asta avem nevoie ca de aer de trei puncte miercuri, cu Timişoara", a spus Grigoraş.
Recommended Posts