Jump to content

Yahoo.ro se lansează pe 9 martie


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Yahoo.ro se lansează pe 9 martie

* Yahoo.ro este deocamdată în teste tehnice, iar utilizatorii care intră pe această adresă sunt direcţionaţi către Yahoo UK.

Portalul Yahoo.ro se va lansa în data de 9 martie, scrie Cristian Dorombach pe blogul său, piticu.ro. Site-ul va conţine, aşa cum ne aşteptam, serviciile Yahoo!, dar şi o sinteză a celor mai importante ştiri din mass-media românească, scrie Dorombach.

Prima pagină a portalului Yahoo.com a fost vizitată de peste 5,5 milioane de utilizatori din România în luna ianuarie, potrivit oficialilor Mediacafe, regia care vinde publicitate online în reţeaua Yahoo România.

Mihai Fanache, directorul Mediacafe, a spus că va reveni în curând cu mai multe detalii despre lansarea Yahoo.ro.ficialul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat ştirea bloggerului Dorombach.

Potrivit datelor oferite de Mediacafe, reţeaua Yahoo a avut în România peste 7,9 milioane de vizitatori unici şi peste 5,7 milioane de români folosesc Yahoo Messenger.

http://www.money.ro/yahoo-ro-se-lanseaza-pe-9-martie_876091.html

Link to comment
Share on other sites

Yahoo.ro este online

Utilizatorii de Internet pot accesa Yahoo.ro de la adresa ro.yahoo.com, versiunea finală a site-ului urmând a fi lansată în data de 9 aprilie. Vizitatorii site-ului au acces la serviciile obişnuite ale Yahoo şi pot citi ştiri la zi, pe care portalul Yahoo le preia de la cele mai importante publicaţii din online-ul românesc.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.