Jump to content

Colonelul Vasile Balaban a revenit la comanda ISU Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Colonelul Vasile Balaban a revenit la comanda ISU Galaţi

Oficial şi indubitabil: colonelul Balaban s-a întors la comanda ISU Galaţi de ieri,1 martie. Iar colonelul Constantin Ene părăseşte Inspectoratul la doar două luni după spectaculoasa numire din ianuarie.

În iunie anul trecut, colonelul Vasile Balaban îşi începea primul mandat de comandant al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi. Acelaşi colonel Balaban a fost decorat de către şeful statului la finalul anului trecut, pe 28 decembrie, când Ordinul „Bărbăţie şi onoare”, în grad de cavaler, i-a fost acordat „în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională şi a înaltului profesionalism dovedit în îndeplinirea misiunilor încredinţate”. La doar 3 zile după anunţul decorării, colonelul Balaban anunţa şi înlocuirea sa, începând cu data de 1 ianuarie 2011. În locul său era numit şef al ISU Galaţi colonel doctor Constantin Ene, fostul şef al Direcţiei pentru Protecţia Civilă.

În cele două luni în care a fost înlocuit de colonelul Ene, colonelul Balaban a ocupat funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului. „Mă întorc să continui munca pe care am început-o”, a declarat succint ieri colonelul Balaban, confirmând că predecesorul său a ieşit la pensie, fiind trecut în rezervă. „Sunt pompier de 31 de ani şi am străbătut – exclusiv la Galaţi - toate treptele ierarhice, de la simplu soldat la funcţia actuală, de inspector-şef al ISU. De asemenea, sunt cel mai vechi ofiţer şi cadru al acestei unităţi”, declara anul trecut colonelul Balaban.

În conformitate cu declaraţia de avere din 2009, colonelul Vasile Balaban deţine în coproprietate (cu soţia sa) un apartament de 56 de metri pătraţi, cumpărat în 1991 şi un Renault datând din 2007. Actualul şef al ISU are un credit la CEC Bank, care a fost contractat în 2008 şi care va fi achitat în 2012. Ca şef-serviciu în cadrul ISU Galaţi, colonelul Balaban a avut în 2009 un venit total de 53.200 lei.

http://www.viata-libera.ro/articol-Colonelul_Vasile_Balaban_revine_la_comanda_ISU_Galati_2.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.