Jump to content

Cursuri Calificare Barman


 Share

Recommended Posts

Poti incerca si la Agentia pentru Somaj. Chiar daca nu esti somer, poti urma, contra cost, cursurile organizate de ei. Iar preturile sunt mai mici, din cate stiu, decat la alte centre de profil. Merita sa te interesezi macar.

Link to comment
Share on other sites

Si cursurile de calificare sunt cam degeaba daca nu ai experienta, unde te angajezi degeaba aia calificare ca iti cere si experienta, eu am 3 diplome si ma uit la ele cat de frumoase sunt :))

Si la cursuri nu te invata cine stie ce, faci cursul mai mult pentru diploma cum am facut eu pe cel de operator pc, dar eu stiam mai bine decat profesoara cred, am incercat sa o intreb ceva mai dificil si se balbaia, ea ma invata cum sa "dilit" un fisier =)):))

Link to comment
Share on other sites

Ai dreptate. Nu esti singurul in situatia asta. Dar, macar iti acorzi o sansa obtinand diploma. Nu se stie de unde sare iepurele. Mai bine sa ai diploma decat sa pierzi o oportunitate pentru ca nu te-ai preocupat sa faci un amarat de curs. Im plus, diploma de barman chiar s-ar putea sa-i fie de folos lui Vlad. se apropie sezonul cald si isi va putea gasi mai usor un job in domeniu cat sa capete experienta.

Link to comment
Share on other sites

exqact cum zice ``cosx25`` ... in ziua de azi .. angajatorul iti cere experienta .. apoi te intreaba de hartii ... chiar daca am ~6 ani vechime in munca .. o diploma de facultate .. liceu s.a.m.d. ... inca nu imi gasesc ceva de lucru pe masura hartiilor ... si as vrea sa mai fac cate un curs de calificare ... citez `` nu stii de unde sare iepurele ``.. multumesc de raspunsuri .. mai asteptam idei practice si ieftine ...

Era parca si un program guvernamental recent implementat. Cursurile de calificare erau gratis si pe urma iti dadeau si bani...O sa caut si revin.

... buna idee ... cumva zici de http://www.invatapentrutine.ro ??.... cand am cautat ultima data pe site nu era si Galatiul printre orasele ``participante`` acum vad ca este .. :)

Edited by HerghelegiuVlad
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.