Jump to content

Marius Stan se teme de un nou caz "Bricheta"


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Marius Stan se teme de un nou caz "Bricheta"

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, că se aşteapta la orice din partea adversarilor, chiar şi la provocarea unui nou caz "Bricheta", după ce echipa moldavă a fost contestată pentru faptul că a câştigat un meci la masa verde. "Ne putem aştepta la orice, chiar şi la un nou caz «Bricheta». Acesta este şi motivul pentru care lucrăm de zor pe la stadion să nu rămână niciun bulgăre de zăpadă, topim toată zăpada cu apă caldă ca să nu existe proiectile. Fac apel la suporterii noştri să nu pice în capcana pe care vor încerca să ne-o întindă meci de meci adversarii noştri, să ia în calcul că putem avea infiltraţi printre spectatori şi suporteri de prin alte părţi, care vor încerca să producă probleme clubului nostru", a spus Stan.

Şeful Oţelului crede că sloganul "singuri împotriva tuturor" s-ar putea potrivi şi Oţelului în acest retur de campionat . "Este firesc ca echipa care este pe primul loc să fie înjurată, să-i fie râvnită poziţia, de către toate celelalte competitoate. Nu mai este firesc atunci când limitele bunului simţ sunt depăşite, lucru care se face zi de zi la noi", a mai spus Stan.

http://www.mediafax.ro/sport/marius-stan-ne-putem-astepta-la-orice-din-partea-adversarilor-chiar-si-la-un-nou-caz-bricheta-8028275

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.