Jump to content

Serviciul de Informaţii Externe angajează spioni


dcp100168
 Share

Recommended Posts

;) ;) ;)

Serviciul de Informaţii Externe angajează spioni

Eşti un tânăr masterand cu spirit de aventură? Ai putea fi următorul James Bond de România. Nu, nu este o glumă. Serviciul de Informaţii Externe caută oficial spioni. Şi pentru a fi siguri că, la preselecţie vin oameni responsabili, reprezentanţii SIE au semnat un contract cu Universitatea Bucureşti.

Să devii spion nu-i tocmai un lucru simplu. De aceea, reprezentanţii Serviciului de Informaţii Externe au un set de condiţii. În primul rând, trebuie să fii printre bobocii la master. Şi facultatea la care eşti înscris contează. Sunt admişi masteranzii care studiază Drept, Filosofie, Istorie, Limbi Străine, Ştiinţe Politice, Jurnalism sau Ştiinţele Comunicării.

De asemenea, media examenului de licenţă şi a celui de admitere la master să fie de minimum 8.50. Bineînţeles, cazierul curat este o condiţie esenţială.

Ce vor învăţa masteranzii selecţionaţi? Vor încerca să extragă informaţii şi vor analiza rapoarte şi documente publice, dar nu vor avea acces la documente confidenţiale. Totul sub îndrumarea profesioniştilor SIE.

Pentru a depune CV-urile, masteranzii au la dispoziţie toată luna martie, dar trierea va fi făcută în luna mai de o comisie exigentă. Numărul de locuri este limitat, doar 8 masteranzi vor fi selectaţi pentru cursurile organizate de SIE.

http://www.realitatea.net/sie-angajeaza-spioni-vezi-cerintele_810862.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.