Jump to content

Pleacă Thierry Le Gall de la ArcelorMittal Galaţi?


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Thierry Le Gall părăseşte ArcelorMittal Galaţi

Thierry Le Gall, actualul director general al celui mai mare combinat siderurgic din România şi-a anunţat intenţia de a pleca de la Galaţi în câteva săptămâni. Anunţul a fost făcut atât către reprezentanţii companiei, cât şi către sindicate, în cadrul discuţiilor pentru contractul colectiv de muncă pe 2011. „În cadrul discuţiilor, Thierry Le Gall ne-a anunţat că nu poate să ne ofere o majorare mai mare de 8% pentru faptul că îi expiră contractul în luna martie", a declarat Gheorghe Bezman, preşedintele FSS Metarom Galaţi. De altfel sindicaliştii au explicat că unul dintre motivele pentru care nu s-a obţinut o majorare salarială mai mare a fost şi faptul că negocierile au coincis cu schimbarea conducerii.

Dorian Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al ArcelorMittal România, nu a dorit să ne comenteze această decizie.

Reamintim că în luna mai 2009 Thierry Le Gall a fost numit în funcţia de director general al ArcelorMittal Galaţi, cel mai mare combinat siderurgic din ţară, în urma unei reorganizări la nivelul diviziei de produse plate a grupului internaţional. Anterior numirii în funcţia de director general al combinatului românesc, Thierry Le Gall, de origine franceză, a fost director general al ArcelorMittal Mediterranee.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Final_de_mandat_Thierry_Le_Gall_paraseste_ArcelorMittal_Galati_0_440356052.html

Link to comment
Share on other sites

Conducerea Combinatului neagă plecarea lui Le Gall

Thierry Le Gall, actualul director general al celui mai mare combinat siderurgic din România şi-a anunţat intenţia de a pleca de la Galaţi în câteva săptămâni, potrivit unor surse sindicale. „În cadrul discuţiilor, Thierry Le Gall ne-a anunţat că nu poate să ne ofere o majorare mai mare de 8% pentru faptul că îi expiră contractul în luna martie", a declarat Gheorghe Bezman, preşedintele FSS Metarom Galaţi.

Dorian Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al ArcelorMittal Galaţi, a contrazis însă clar aceste informaţii. "Suntem consternaţi că se vehiculează astfel de informaţii mincinoase. Nu este adevărat! La nivelul conducerii companiei nu este în discuţie nici o modificare în perioada următoare", a declarat Dumitrescu.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Final_de_mandat_Thierry_Le_Gall_paraseste_ArcelorMittal_Galati_0_440356052.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.