Jump to content

Bux.to - site de făcut bani

Recommended Posts

Posted

Un alt site de "făcut" bani. Trebuie să stai câte 30 de secunde pe reclamele propuse de ei şi câştigi nişte cenţi :P

M-am înscris şi pe ăsta, să văd cu ce se mănâncă, deşi de primit ceva am primit doar la începuturile internetului, acum vreo zece ani...

Pentru curioşi (evident cu recomandarea mea :d )

http://bux.to/?r=dcp100168

PS. În prima zi am strâns 33 de cenţi :P

• 2 weeks later...
Posted

deocamdata nu am retras nimic. am cerut o plata de 80 de dolari, catre alertpay dar dureaza cam 2 luni pt ca sunt membru standard. asa ca astept. din banii astia imi iau upgrade la premium. si apoi poate imi mai cumpar referarali. oricum nu poti sa faci bani peste noapte. e chestie de durata. momentan am 285 de referali, care mi-au dat 16.000 de clickuri. banii se primesc doar de la cei directi nu ai treaba cu ramura a doua sau a treia.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Pana la urma chiar merge chestia asta? Eu m-am fript si cu Adsense.Cand s-a facut sa iau banii baietii mi-au spus ca reprezint un pericol pentru clientii lor si le pare rau dar ma baneaza.

• 2 months later...
Posted

mda..cred ca e o mare pacaleala am dat cash out la vreo 80 de dolari (inca din 8 aprilie)si inca sunt in pending audit... am inteles ca tre sa fie vreo 60 de zile lucratoare..dar chiar si asa..eu zic ca au trecut si alea. intre timp am mai strans vreo 410 $.. deci nu prea sunt seriosi deloc.

Posted
mda..cred ca e o mare pacaleala am dat cash out la vreo 80 de dolari (inca din 8 aprilie)si inca sunt in pending audit... am inteles ca tre sa fie vreo 60 de zile lucratoare..dar chiar si asa..eu zic ca au trecut si alea. intre timp am mai strans vreo 410 $.. deci nu prea sunt seriosi deloc.

Eu am renunţat demult...

Posted

Eu nici nu m-am bagat vreodata la asa ceva. Stiu ca sunt doar niste pacaleli. Adica iti pierzi timpul si cand e sa iti retragi banii nu vor sa tii mai dea.

• 5 months later...
Posted

BUX.TO este tzeapa mare de tot! Dar mai exista si PTC-uri care platesc. Eu as paria pe cel putin 3. Daca mai stiti si altele, va rog sa mi le spuneti si mie

Dar,

Va pot oferi 1$ contra 100 de vizite de pe site-uri PTC (pentru cei care aveti bani si nu stiti sigur daca ii primiti)

Va ofer spatiu publicitar (doar pentru link reffer + banner) timp de 7 zile contra 100 de click.

Bafta!!!

Posted

Salut.

Nu demult am descoperit un site care platea cu 1$ pentru fiecare review scris despre un anumit produs.Acum vreau sa va ofer o alternativa la siturile paid to click, prin acest site.Totul se rezuma si aici la o activitate paid to clic dar lucrile s - au schimbat un pic.Nu mai platesc 1$ pentru fiecare articol deoarece lumea scria articole de proasta calitate intr-o engleza pricajita.Acum platesc 1, 2, 3, centi pentru fiecare review depinzand de numarul punctelor acumulate de tine. Daca cineva iti citeste articolul primesti 2 sau 3 centi pentru fiecare notare de la membri comunitatii.Poti primi multe impresii de la ceilalti membri daca si tu le oferi.La fiecare 30 -40 secunde apar noi articole daca esti primul care comenteaza despre ele primesti un bonus de 2 centi.Pay out este la 5$ platesc sigus am si dovezi de plata , plata se face la jumatatea lunii urmatoare solicitarii platii.

Pentru inscriere si alte informatii nu ezitati sa postati: http://www.ciao.com/reg.php?FriendId=10023154

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.