Jump to content

Concurs de promovare pentru judecători şi procurori


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Concurs de promovare pentru judecători şi procurori

Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii anunţul privind organizarea concursului de promovare a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie. La nivel naţional, au fost declarate vacante 83 de posturi de judecători (72 la tribunale şi 15 la curţi de apel) şi 100 posturi de procurori la parchetele de pe lângă tribunale.

La Galaţi, magistraţii pot participa la concurs pentru ocuparea a trei posturi de judecători la Curtea de Apel (secţia penală, secţia de contencios administrativ şi fiscal şi secţia pentru cauze privind conflictele de muncă şi asigurările sociale) şi a şapte posturi la Tribunalul Galaţi (trei posturi la secţia civilă, trei la secţia penală şi unul la secţia comercială, maritimă, fluvială şi de contencios administrativ).

Procurorii gălăţeni care vor să promoveze la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi vor candida pentru şase posturi declarate vacante.

Concursul de promovare va începe pe 8 mai şi se va încheia pe 24 mai, când vor fi făcute publice listele cu candidaţii admişi.

http://www.viata-libera.ro/articol-Concurs_de_promovare_pentru_judecatori_si_procurori_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

După promovări, Judecătoria Galaţi rămâne fără patru oameni

În urma concursului organizat pe 8 mai pentru promovarea magistraţilor, 7 judecători gălăţeni vor trece de la o instanţă la alta. Este vorba de 3 judecători de la Tribunalul Galaţi, care începând cu 1 iulie îşi vor desfăşura activitatea la Curtea de Apel Galaţi, şi de 4 judecători de la Judecătorie care vor trece la Tribunal.

Magistraţii de la Curte îi vor avea colegi pe Daniela Neagu (secţia penală), Smaranda Claudia Maftei (secţia pentru cauze de contencios administrativ şi fiscal) şi Lenuţa Emilia Panţuru (secţia pentru cauze privind conflictele de muncă şi asigurări sociale).

Schema de personal a Tribunalului se va îmbogăţi cu Mirele Ceolpan (secţia civilă), Robert George Florea (secţia civilă), Dragoş Iulian Beligan (secţia penală) şi Carmen Cosma (secţia penală).

Instanţa care are de suferit în urma acestor promovări este Judecătoria, unde oricum nu erau suficienţi oameni. Acum, cu încă 4 oameni în minus, vom vedea ce termene vor mai primi dosarele nou intrate.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.