Jump to content

Şi-a înjunghiat fiul, după care a încercat să se spânzure


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Şi-a înjunghiat fiul, după care a încercat să se spânzure

Nicolae Roşu, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Cosmeşti Vale, a fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiat de tatăl său. Totul s-a întâmplat ieri, cu ocazia sărbătorii Sfinţilor Mucenici, după ce bărbaţii au băut 44 de pahare, conform tradiţiei. „Tata era beat. Am dus gunoiul şi când m-am întors a luat un cuţit de pe masă şi m-a înjunghiat. S-a luat de mine pentru că nu muncesc”, spune victima.

Cuprins de remuşcări, tatăl victimei, Gicu Roşu a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a dus în spatele casei pentru a duce planul diabolic la bun sfârşit. Acesta a fost salvat în ultimul moment de un vecin care i-a tăiat laţul.

„Conflictul bazat pe etica muncii s-a sfârşit cu o victimă. Tatăl şi-a înjunghiat fiul. Bătrânul a fost eficace în lecţia administrată fiului. După aceea a încercat să se spânzure”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţe.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. „În data de 9 martie, pe baza consumului de alcool, un bărbat şi-a înjunghiat fiul. Poliţiştii din comună continuă cercetările în acest caz”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IJP Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_galatean_si-a_injunghiat_fiul_dupa_care_a_incercat_sa_se_spanzure_0_441556282.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Un gălăţean a fost trimis în judecată după ce a încercat să îşi omoare fiul

Gicu Roşu şi fiul său, Nicolae Roşu (26 de ani), sunt cunoscuţi în localitatea gălăţeană Cosmeşti pentru scandalurile pe care le provoacă după ce se îmbată.

Pe 09.03.2011 Nicolae Roşu nu a mai fost primit la masă de tatăl său pe motiv că provocase scandal în ziua precedentă. Tânărul a reacţionat violent, iar cei doi bărbaţi au început să se îmbrâncească. Gicu Roşu a scos un briceag şi într-un moment de neatenţie şi-a lovit fiul în zona abdominală, apoi a plecat să dea apă la animale, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Agresorul a realizat până la urmă ce a făcut şi a încercat să se spânzure în adăpostul pentru animale. Soţia şi fiica l-au găsit la timp şi au anunţat Ambulanţa, care a reuşit să îi salveze viaţa, dar şi pe cea a fiului său.

La sfârşitul săptămânii trecute, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi l-au trimis în judecată pe Gicu Roşu pentru tentativă la omor calificat, faptă pentru care bărbatul riscă până la 15 ani de închisoare.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.