Jump to content

Patronul ArcelorMittal Galaţi, al şaselea bogătaş al planetei


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Patronul ArcelorMittal Galaţi, al şaselea bogătaş al planetei

Patronul ArcelorMittal Galați, Lakshmi Mittal, figurează din nou în topul celor mai bogați oameni ai planetei. Indianul în vârstă de 60 de ani are o avere estimată la 31.1 miliarde de dolari și se află pe poziția a șasea în clasamentul întocmit de specialiștii Forbes și dat ieri publicității.

Lakshmi este căsătorit, are doi copii și este considerat cel mai bogat rezident european prezent în top 10 Forbes al celor mai bogați oameni de afaceri din lume. Prima prezență a indianului în top a fost consemnată în 2002, cu o avere de doar 1,4 miliarde de dolari.

Mexicanul Carlos Slim (Telmex, 74 miliarde de dolari) rămâne cel mai bogat om din lume şi în anul 2011 în Topul Forbes al miliardarilor. Pe locul 2 se situează americanul Bill Gates (56 miliarde de dolari dolari) iar Warren Buffett închide podiumul cu 50 miliarde dolari.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/mittal-top-forbes-2011-325581-1.html

Link to comment
Share on other sites

Dupa cum zic gazetele imperialiste, direct pe locul 2 ar intra Mubarak cu 70 miliarde.

Vedeti ca dupa ce a luat Sidex, averea lui Lakshmi a crescut de peste 22 de ori. Noroc cu combinatul nostru ca altfel murea sarac.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.