Jump to content

Marinar gălăţean cercetat pentru furt de motorină de pe navă


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Marinar gălăţean cercetat pentru furt de motorină de pe navă

Mecanicii şefi de pe o navă care aparţine unei societăţi comerciale din Constaţa sunt cercetaţi de către poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor după ce ar fi furat peste opt tone şi jumătate de motorină de la bordul vasului, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, cei doi bărbaţi, de 53 şi 47 de ani, din Galaţi şi Brăila, ambii mecanici şefi pe o navă aparţinând unei societăţi comerciale din Constanţa, nu au putut justifica consumul în plus a peste opt tone şi jumătate de motorină, fapt ce a rezultat în urma verificării documentelor de bord şi a celor justificative. Astfel, ei sunt suspectaţi că, în perioada iulie 2008 - iunie 2009, au sustras de la bordul vasului 8.665 de litri de motorină pe care au folosit-o în interes personal, provocând o pagubă firmei respective de 21.445 de lei. Cei doi sunt cercetaţi în prezent, în libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de gestiune frauduloasă.

Link to comment
Share on other sites

Cercetaţi pentru fraudă

Doi bărbaţi au păgubit o societate din Constanţa cu peste 21.000 de lei. Costică Marus, de 53 de ani, din municipiul Galaţi, şi George Popescu, de 47 de ani, din municipiul Brăila, ambii în calitate de mecanici şefi pe o navă aparţinând SC Spotnav SRL, sunt suspectaţi că, în perioada 2008 - 2009, au pricinuit o pagubă societăţii respective de 21.445 lei. Aceasta constă în faptul că cei doi nu au putut motiva consumul în plus al unei cantităţi de 8.665 litri motorină, fapt ce a rezultat în urma verificării documentelor de bord precum şi a celor justificative. Cei în cauză sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de gestiune frauduloasă.

http://www.cugetliber.ro/1300399200/articol/78715/cercetati-pentru-frauda/

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.