Jump to content

Millennium Bank a închis agenţia de la Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Millennium Bank a închis agenţia de la Galaţi

Millennium Bank Romania, parte a grupului financiar portughez Millennium bcp, a inchis 6 agentii din Bucuresti si din tara, potrivit unui anunt publicat joi in Monitorul Oficial. Doua din agentiile inchise sunt din Bucuresti, respectiv din sectoarele 2 si 6, iar restul din Sibiu, Galati, Craiova si Pitesti. Reteaua bancii este formata in prezent din 65 de unitati, numar care nu include si agentiile inchise, mentionate mai sus, potrivit informatiilor de pe site-ul institutiei de credit.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara.

http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/stiri-finante-banci/portughezii-de-la-millennium-bank-au-inchis-6-agentii-in-romania-58835

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.