Jump to content

Energie solară la spitalul din Tecuci


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Energie solară la spitalul din Tecuci

Consiliul local Tecuci se află în faza de implementare a proiectului „Completarea sistemului de producere a apei calde menajere cu sisteme ce utilizează energia solară în cadrul Spitalului municipal «Anton Cincu» Tecuci”. Proiectul este finanţat, în cadrul „Programului de înlocuire sau completare a sistemelor clasice de încălzire cu sisteme ce utilizează energia solară, energia geotermală sau alte sisteme”, de către Ministerul Mediului, prin administraţia Fondului de Mediu Bucureşti. Valoarea totală a proiectului este de 330.000 lei, exclusiv TVA, contribuţia Consiliului Local Tecuci fiind de 20%.

Scopul proiectului constă în completarea sistemelor clasice de încălzire din cadrul Spitalului Municipal „Anton Cincu” Tecuci cu sisteme care utilizează energia produsă din surse regenerabile, în vederea îmbunătăţirii calităţii mediului - apă, aer, sol - şi a eficientizării acestor sisteme. A fost finalizată proiectarea, inclusiv faza de proiect tehnic, iar în momentul de faţă proiectul se afla în faza de obţinere a acordului de mediu.

http://www.monitoruldegalati.ro/comunitate/soarele-reduce-facturile-la-anton-cincu-4532.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.