Jump to content

Furturi cu "buzunarul" din Combinat


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Furturi cu "buzunarul" din Combinatc

* La data de 17.03.2011, ora 17.40, personalul de serviciu din cadrul societăţii care asigură paza platformei siderurgice a sesizat faptul că agenţii de pază l-au depistat la Poarta Sud din incinta SC Arcellor Mittal SA pe K. Ion de 50 ani, din Brăila, care avea asupra sa în jurul brâului, sub jachetă, aproximativ 3 kg de ansamble metalice de culoare argintie, sustrase din incinta secţiei Oţelări 1.

* Tot ieri, în jurul orei 18.00, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată telefonic de agenţii de pază despre faptul că la poarta de acces sud Barboşi a platformei siderurgice a fost depistată o persoană care încerca să iasă din incinta societăţii având asupra sa aproximativ 1 Kg de metal neferos. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma cercetărilor efectuate, a stabilit că Petrache C. de 51 ani, din Galaţi a sustras de la locul de muncă aproximativ un kilogram de alamă cu care a încercat să iasă pe poarta combinatului, cu intenţia de a-l valorifica la un centru de colectare de pe raza municipiului.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?act=articol_detaliu&id=3597

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.