Jump to content

Antal şi Cojoc, excluşi din lotul Oţelului


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Antal şi Cojoc, excluşi din lotul Oţelului

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, sâmbătă, că a decis să-i excludă din lot pe o perioadă nedeterminată pe jucătorii Liviu Antal şi Samuel Cojoc. Dorinel Munteanu a luat această hotărâre chiar înaintea partidei cu Universitatea Cluj, "pentru că au încalcat regulile" sale", a spus tehnicianul la conferinţa de presă de după meci.

Link to comment
Share on other sites

Dorinel Munteanu, intransigent cu jucătorii care stau prea mult în cluburi

Supriză în lotul cu care Oţelul a abordat meciul de astăzi cu Universitatea Cluj (scor 3-0). Liviu Antal, un jucător important în echipa lui Dorinel Munteanu, împreună cu Samoel Cojoc, nu au fost nici măcar pe banca de rezerve

Antrenorul Dorinel Munteanu a lămurit lucrurile, explicând că a luat o decizie extrem de drastică în privinţa acestora, excluderea pe timp nelimitat din lot, refuzând să explice şi cu ce au greşit cei doi fotbalişti.

Surse din anturajul jucătorilor susţin că aceştia au fost surprinşi petrecând în cluburi la ore nocturne.

„Antal şi Cojoc nu au respectat regulile interne şi au fost excluşi din lot pe timp nelimitat. Au făcut ceva ce nu-mi convine nici mie şi nici grupului. Antal nici la echipa a doua nu se va duce să se antreneze, se va pregăti separat. Posibil să-l reprimesc la echipă în următoarele săptămâni, la fel cum este posibil să rămână excluşi până la finalul campionatului", a declarat Dorinel Munteanu.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Dorinel_Munteanu-intrasigent_cu_jucatorii_care_stau_prea_mult_in_cluburi-_Antal_si_Cojoc_au_fost_exclusi_din_lot_0_446955646.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Antal şi Cojoc, reprimiţi în lot

Fundaşul Samoel Cojoc şi mijlocaşul Liviu Antal se află din nou în lotul de seniori al FC Oţelul Galaţi. Antrenorul Dorinel Munteanu a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, condiţiile acestor reveniri. "Ce doi au revenit în lot de săptămâna trecută. Am discutat cu ei, dacă se va mai repeta sau cel puţin să aud ceva care să iasă din regulile pe care le-am impus, ei ştiu foarte bine ce vor păţi. Nu vreau să mă gândesc la ce va fi dacă vor greşi iarăşi, sunt convins că au înţeles mesajul meu şi nu vor mai face de acum", a declarat Dorinel Munteanu.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=3202

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.