Jump to content

Marius Necula îşi face televiziune


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Ce televiziune mai ia nastere la Galati. Una in slujba omului bun

Daca unora cica le merge rau, si aici ma refer de exemplu la deputatul Pintea a carui televiziune cam scirtiiie din diferite motive, altii se pare ca sunt pe cai mari. Si aici ma refer la partea materiala. Asa cred ca se explica faptul ca unii isi realizeaza in sfirsit visul portocaliu de a si trage televiziune, mijloc cu care spera sa isi realizeze visul de a deveni primar. Pentru cei care inca nu stiti noutatea care circula de citeva zile prin tirg, deja se fac angajari la noua televiziune care ar putea avea deviza “In slujba omului bun“ si a carei lansare gurile rele dar bine informate spun ca va avea loc la inceputul lunii aprilie. Studiorile vor fi undeva in apropierea Plajei Dunarea, mai exact cica pe terenul unei societati despre care omul bun zice ca nu mai are nici in clin nici in mineca cu ea. Aceleasi guri rele mi au mai spus ca seful ar urma sa fie un om care a lucrat ca director la un post local de televiziune foarte cunoscut si care ar detine o functie deloc de neglijat la nivelul organizatiei muncipale portocalie. Ca sa dau un indiciu numele lui incepe cu R si se termina cu a. Dar despre echipa care va lucra la noua televiziune voi scrie zilele urmatoare.

Ceea ce vreau sa mai spun este ca gurile rele mi au zis ca omul bun ar fi singurul investitor, pentru ca cei al caror nume a mai fost vehiculat ca potentiali investitori nu mai intra in joc, si aici ar fi vorba de presedintele CJ Braila, social democratul Bunea Stancu, de presedintele CJ Vrancea, social democratul Marian Oprisan si de parlamentara pedelista tot de Vrancea, Sorina Placinta.

http://nepasadegalati.wordpress.com/2011/03/20/ce-televiziune-mai-ia-nastere-la-galati-una-in-slujba-omului-bun/

Link to comment
Share on other sites

City One a obţinut licenţa

Extras din procesul verbal al şedinţei CNA de joi, 10 martie 2011, ora 10.00

1. Solicitare licenţă audiovizuală prin reţele de comunicaţii electronice:

* S.C. Dynamics Engineering SRL Galaţi pentru City One Galaţi.

Consiliul a aprobat solicitarea cu 6 voturi pentru şi 2 voturi împotriva (d-na Narcisa Iorga, dl. Dan Grigore).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Staţia locală a Realitatea TV emite

Desi cica inca este criza, iar orasul Galati arata minunat ca de obicei, si aici ma refer la investitiile in locuri de munca sau in unele obiective importante cum ar fi modernizarea Plajei Dunarea, a stadioanelor, care lipsesc cu desavirsire, nu acelasi lucri se poate spune despre preferinta de a investi in mass media. Si care, bineinteles, nu are nicio legatura cu alegerile locale care bat la usa si cu faptul ca mai trebuie sa vrajim poporul cu televizorul.

Daca nu stiati, senatorul Marius Necula si-a tras televiziune, fiind cel care se afla in spatele statiei locale a Realitatea TV, deschisa de vreo saptamina si care inseamna deocamdata doar prezentarea unui buletin de stiri pe la ora 18,15.

nepasadegalati

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

CityOne se relansează. Liberalii îşi fac televiziune de partid prin Mircea Cristea

Oamenii ministrului demisionar Paul Victor Dobre, singurii care nu aveau o televiziune proprie la nivel local, au pus mâna pe o jucărie mass-media. ”City-one”, televiziune care se tot lansează de peste un an, a ajuns pe mâna liberalilor gălățeni, prin ex-viceprimarul Mircea Cristea, director al AFDJ.

Printr-un artificiu avocățesc, un fel de camătă mascata, Mircea Cristea l-a împrumutat cu bani pe proprietarul televiziunii, Bogdan Negru, după care a pus mâna pe sculele studioului TV și pe licența de emisie. După modelul Florin Pâslaru, cu care se aseamănă în multe privințe, Mircea Cristea devine, astfel, un mogulaș de partid.

Televiziunea aparținea firmei Dynamic Engineering, a lui Bogdan Negru, un fost toboșar care a făcut ceva bani dintr-un studio de înregistrări audio. Negru, un țepar care miroase banii de la distanță, a împrumutat sume mari de bani pentru a utila televiziunea cu aparatură. Atunci când a realizat că nu este capabil să finalizeze proiectul, a încercat să-l vândă. Mai întâi, a negociat cu omul de afaceri Marian Băilă, mogulul de la Viața Liberă. Negocierea cu Băilă a fost întreruptă, pentru că acesta nu a oferit mai mult de 70.000 de euro pentru licență și scule. Presat de cămătarii de la care a luat bani, Bogdan Negru a ”împrumutat” aproape 50.000 de euro de la Mircea Cristea și a dispărut din oraș.

Astfel, liberalii gălățeni s-au trezit că Mircea Cristea, care se afla în cădere liberă, se gudură pe la ușa partidului cu o televiziune în dinți. Bucuria liberalilor a fost de scurtă durată, după ce generosul Victor Paul Dobre a pus problema finanțării televiziunii de partid. Cum Dobre s-a dat sărac lipit pământului, liberalii au ajuns la concluzia că tot Mircea Cristea are resursele financiare, la AFDJ, necesare funcționării jucăriei de partid. ”Fabrica de bani” de la AFDJ poate ”produce” anual, pentru partidul care deține directoratul, între 8 și 14 milioane de euro, bani care provin, în majoritate, din finanțările de la bugetul de stat către Compania Națională.

Cu toate că presa se mișcă greu în Galați, orașul are un lung șir de televiziuni de partid. TV Galați stă, de ani buni, la butoniera PSD. Vox TV și Antena 1 de Galați sunt arondate partidului de buzunar al lui Durbacă. Express TV și RTV s-au aruncat în brațele pedeliștilor, atunci când au simțit miros de bani. Acum, liberalii au ajuns și ei în lumea bună a manipulatorilor de partid, prin nenăscuta televiziune ”City-one”.

nepasadegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.